Uhh, je precej žejen napram hibridu.
A 10 l/100km je dovolj za takšen avto s 4x4 pogonom?
Sprašujem, ker trenutno je bencin/dizel poceni. Verjetno se pa zna zgoditi, da v bližnji prihodnosti ne bo več tako poceni in bo takšna poraba postala večje breme za družinski proračun. Samo v razmislek.
Sprašujem, ker trenutno je bencin/dizel poceni. Verjetno se pa zna zgoditi, da v bližnji prihodnosti ne bo več tako poceni in bo takšna poraba postala večje breme za družinski proračun. Samo v razmislek.
Koleosa (diesel) je gledal bratranec, pije 7+L, je potem rajši vzel Tiguana R-Line z malo manj opreme (oboje rabljeno za 26k).
Bom se vseeno malce vmešal, ker z zanimanjem spremljam tole temo, ker sem/bom na podobni poti kot avtor. Se mi ne mudi, mogoče pa vseeno do konca leta bi nekaj menjal.
Sem že bil skoraj odločen za bencin, vendar še vedno delam letno v povprečju 25k+ km in nekako se za večji/težji avto vedno bolj nagibam proti dizlu.
Vem kaj boste rekli, pa vseeno. Ima kdo kakšno čisto konkretno izkušnjo z Renault Koleos? Bose, hlajeni zici, avtomatik (sicer CVT), konkretno velik, laminirana stekla... Žal brez opcije asistenc. Pa si malce nad 30 jurjev. Meni se zdi, da kar precej avta dobiš za ta denar. Je pa res, da je to še vedno renault.
Vedno bolj pa gledam po XC60, ki imajo leto ali dve stari kar zanimive cene. Me je pa malce "strah" stroškov vzdrževanja.
Za 30k se ga bos se nacakal oz bos odpeljal Vozi Misko verzijo.Tiguan facelift pa zgleda res hudo.