da ne bo nesporazuma -> mel bi, kupit tak nemremyangwang ali pa zeekr, branil se ne bi nobenega modela.
da ne bo nesporazuma -> mel bi, kupit tak nemremyangwang ali pa zeekr, branil se ne bi nobenega modela.
Jaz pa mislim da bo marsikaterega kupca kitajca v trenutni situacijiyangwang ali pa zeekr, branil se ne bi nobenega modela. Bomo videli kaj bo v eu na voljo.
Drugače, menda imajo 150+ avtobilskih fabrik. 10% jih bo menda preživelo. Če greš ev, potem je kitajc v igri.
Jejhata...sploh če avto kupiš recimo kog dolgoročno investicijo.
...izvoli pa se lepše/bolj pravilno izrazi.Jejhata...
Eh, to po Tavaresevi (ali tvoji) logiki, da je potrebo dvigniti cene ICE-jev. Predlagam najmanj 50%, ampak samo za grupacijo Stelantis. Ostale firme pustimo pri miru.
Bi videl na koncu leta, kakšno nagrado za uspešnost, bi dobil Tavares.
In kje ti vidiš poceni oz. raje cenene kitajce? Seveda obstajajo poceni kitajci tudi na avtomobilskem trgu, samo v EU jih ni. V EU se najbolj poceni prodajajo eu jajca, ki so sramota za avtoindustrijo v tehničnem pogledu. Recimo če pri najbolj pocenih avtih od EU/yap še vedno dobiš gol pleh na vratih pa šipe na polento, pri kitajcih tega ni nikjer. Ni veliko, samo če kdo dela zanič pa poceni so to tradicionalne avtomobilske znamke.Meni pa še vedno ni jasno kak ste eni slepi al nevem kaj naj rečem.
Kaj vam še do sedaj ni kapnilo, da kitajc, poceni in kvalitetno ne gre skupaj. Kak so na nivoju zahodnih izdelkov je tudi cena tam.
Samo telefone si poglejte. Poplava kitajcev. Ampak ko gledaš premium zadeve so daleč od poceni. Poglejmo Računalniške stvari. Tiste ki so na nivoju je tudi cena prava. Je lenovo kaj bolj poceni kot kak HP ali Dell?
Ne , kitajc na vratih nima pleha ima plastiko ki smrdi(tako pravi Poljak ki je testiral fortinga)In kje ti vidiš poceni oz. raje cenene kitajce? Seveda obstajajo poceni kitajci tudi na avtomobilskem trgu, samo v EU jih ni. V EU se najbolj poceni prodajajo eu jajca, ki so sramota za avtoindustrijo v tehničnem pogledu. Recimo če pri najbolj pocenih avtih od EU/yap še vedno dobiš gol pleh na vratih pa šipe na polento, pri kitajcih tega ni nikjer. Ni veliko, samo če kdo dela zanič pa poceni so to tradicionalne avtomobilske znamke.
Jaz pa še nisem sedel v novem avtu ki bi smrdel ali imel moteč vonj.Še nisem sedela v novem avtu, ki ne bi smrdel...
Pod lenovo brandom se štancajo take cenene zadeve, da je še kitajce sram. Boljši thinkpadi so sicer menda še vedno dobra roba, za to kar so in komur so namenjeni.
Kitajci pa z avti lepo napredujejo. Gledam tele geelyje pa dongfenge pa ni slabo za videt. Sicer so še kar daleč, da bojo naredili kompletne izdelke, ampak ni pa slabo. Če bi bili električarji realnost, potem bi vsaj kar se pogonskega sklopa tiče bolj zaupal kitajcem kot evropskim polizdelkom.
Verjetno je res kakor komu, čeprav od nobenega razen tebe nisem slišal, da bi mu smrdelo.Verjamem... Vonj je pa sicer vedno enak, samo da enim disi, meni pa npr smrdi. Marsikomu je pa vsec samo zato, ker je to pac vonj po novem avtu.
nekaj ne spregledat oz zanemarit.... el. motor, regler in baterija je kitajska domena, kako se avto sestavi smo jim pa pokazali.Jaz pa mislim da bo marsikaterega kupca kitajca v trenutni situaciji....
Forting t5 je konkurenca tiguanu (po klasi), pa če se vsedeš v tiguana za osnovno ceno je bruh napram kitajcu (za 10k eur manj oz. ko smo pri primerljivi opremi smo na +15-20k eur razlike). Ne vem sicer koliko tisto "usnje" s katerim so ti kitajci oblazinjeni smrdi, pa kako čez 5 let dobi čričke, ampak prvi vtis je vseeno na nivoju. Imaš pa v rangu 30k evropske/japonske avte ki imajo precej vidnega pleha na vratih in tečaje privite z (vidnimi) vijaki kot yugo leta 80 kar je pomojem sramota za našo avtonudustrijo, samo tu so se spravili šparat.Ne , kitajc na vratih nima pleha ima plastiko ki smrdi(tako pravi Poljak ki je testiral fortinga)
Avto za 30k€+
Mal prej je 1dal link za Ford Kuga 27k€...ne vem sicer kako izgleda od blizu, ampak verjetno je kot celota bolj dodelan kot Kitajc, lahko pa da se motim.Forting t5 je konkurenca tiguanu (po klasi), pa če se vsedeš v tiguana za osnovno ceno je bruh napram kitajcu (za 10k eur manj oz. ko smo pri primerljivi opremi smo na +15-20k eur razlike). Ne vem sicer koliko tisto "usnje" s katerim so ti kitajci oblazinjeni smrdi, pa kako čez 5 let dobi čričke, ampak prvi vtis je vseeno na nivoju. Imaš pa v rangu 30k evropske/japonske avte ki imajo precej vidnega pleha na vratih in tečaje privite z (vidnimi) vijaki kot yugo leta 80 kar je pomojem sramota za našo avtonudustrijo, samo tu so se spravili šparat.
Ta vonj baje sploh ni zdrav.Verjamem... Vonj je pa sicer vedno enak, samo da enim disi, meni pa npr smrdi. Marsikomu je pa vsec samo zato, ker je to pac vonj po novem avtu.