renoPoznavalce prosim za mnenje o R Koleosu 4WD 2018 in novejših. Vse kar vam pride na misel ob tem avtu.
Ja, jaz sem tak, da mi je Renault dovolj. Ne rabim kaj drugega.reno
to je dovolj
Enako, smo pri 320.000 brez težavImam v lasti eno R zadevo, ki se približuje 250kkm. Težko bi mu kaj očital.
Edini problem imam s porabo. Nihče mi ne verjame, da tako malo kuri.
reno
to je dovolj
Očitno ste tu gor sami čefurčki z bavarijami in mečkami.Razen ko ne dela
Vse lepo in prav ampak a si moral pežojčke omenjat.Očitno ste tu gor sami čefurčki z bavarijami in mečkami.
Zanimivo da poznam več zadovoljnih z Renoji, Pežojčki in podobnimi "jajci" kot pa z bavarijami, mečkami, da ne govorim o Audijih.
Očitno vam tudi tu pada kriterij z leti
A je kaj narobe z njimi?Vse lepo in prav ampak a si moral pežojčke omenjat.
ampak očitno še vedno vseeno toliko dober, da so upali garancijo podaljšati in stranke ne bodo imele stroškov s popravili. To je pa tudi nekaj vredno.1.2 Puretech je najslabši motor zadnjega desetletja. To je narobe z njim.
Kolk so jih pa zajebali dosedaj?ampak očitno še vedno vseeno toliko dober, da so upali garancijo podaljšati in stranke ne bodo imele stroškov s popravili. To je pa tudi nekaj vredno.
In na drugi strani, 100.000 km veliko uporabnikov ne naredi v 10 letih. in je ta motor zanje lahko odličen
To so morali sprejeti zaradi slabega glasa da sploh še kaj prodajo pa da se tožbam izognejo, čeprav veliko jih je ostalo na suhem. Motorji so crkval dosti prej kot pa pri 100k km. Kot sem že pisal vem za primer kjer je bil motor pri dobrih 80kkm že drugič za zamenjat. Tako da prosim ne takih neumnosti pisat da je za koga odličen. Nebi reku da nebi bilo izbire tako pa.ampak očitno še vedno vseeno toliko dober, da so upali garancijo podaljšati in stranke ne bodo imele stroškov s popravili. To je pa tudi nekaj vredno.
In na drugi strani, 100.000 km veliko uporabnikov ne naredi v 10 letih. in je ta motor zanje lahko odličen