Po večini boš zvedel kaj je bilo z avtom, šele potem ko ga folk proda ( vmes je vse super in fajn..pa naj stane kolikor hoče )po potem, ko se ga znebijo.
No ja.. odvisno od človeka. Jaz sproti povem kako je...Po večini boš zvedel kaj je bilo z avtom, šele potem ko ga folk proda ( vmes je vse super in fajn..pa naj stane kolikor hoče )
Moj superb je super. A kdo kupi?
k si že tle.......koga je tast potem volu? je dal glas janši al se je izneveru?Moj superb je super. A kdo kupi?
Otroke je predvsem potrebno naučiti, da je demokracija to, da so lahko na oblasti tudi tisti, ki jih sam nisi volil in da to ni razlog za cepetanje, kričanje in kolesarjenje.Tudi pri nas ne... Treba nauciti otroke pomen anonimnih volitev, kjer volis po svoji vesti in pameti, ne pod obremenjenostjo in doktrino okolice. Kar ti seveda nalaga odgovornost, da se malo vpletes v zadevo in spremljas, da sploh ves, kaj ti je najblizje. Meni je bilo to samooumevno, ko sem gor rasla. V soli razlagajo, doma je bil tak sistem, pa vidim z leti, da smo bilj izjema kot pravilo. Ob nedeljah se ***** ob druzinskih kosilih okoli politike in vere in kliče na zagovor tistega, ki bi drugace sploh upal pomisliti, kot vsi ostali, kot da se mora za to zagovarjati. Ni se treba, dragi moji! Po definiciji.
o cem pa se potem menite pri kosilu?Tudi pri nas ne... Treba nauciti otroke pomen anonimnih volitev, kjer volis po svoji vesti in pameti, ne pod obremenjenostjo in doktrino okolice. Kar ti seveda nalaga odgovornost, da se malo vpletes v zadevo in spremljas, da sploh ves, kaj ti je najblizje. Meni je bilo to samooumevno, ko sem gor rasla. V soli razlagajo, doma je bil tak sistem, pa vidim z leti, da smo bilj izjema kot pravilo. Ob nedeljah se ***** ob druzinskih kosilih okoli politike in vere in kliče na zagovor tistega, ki bi drugace sploh upal pomisliti, kot vsi ostali, kot da se mora za to zagovarjati. Ni se treba, dragi moji! Po definiciji.
Najljubše teme:o cem pa se potem menite pri kosilu?
Jaz sem s škodo zaenkrat zadovoljen (razen teh zacetnih tezav s Škerjancem). Vozi se super, sploh relacije (danes odfural 6 ur, nic utrujen, uzitek vozit), tiha voznja, poraba majhna (7 litrov pri 150 km/h avtoceste), relacijske lahko spustis pod 6, ce pazis, imel vinica-ljubljana 5,8, ko sem za stos probal eco voznjo). Moci dovolj, navora bi imel vec, ampak ne gre imeti vsega. Prostora vrh glave, pa vsaj meni je se vedno lepsi kot razni SUV-i za ta denar.
Me je en iz avtohise zrajcal, da probam prodati, bi bojda dobil dobrih 5k vec kot sem dal (kupil z visokim popustom ter cena novega je sla se 5k gor). če bo skoda nezanesljiva, jo bom menjal, zaenkrat se fajn sluzi. Ce ne pa jo zvozim par let, naslednji bo pa Audi A6.
Najljubše teme:
-Ker novi BMW je prišel ven med tednom.
-Ker ima nižnjo porabo med dizli, E46 ali novejši? Kakšne kante so hibridi in EV.
-Kolk obrokov imam še za starega iphona, kdo ima prosti aneks od familije, da lahko vzamem novega.
-Kakšna kanta je sosedov VW / kia / renault.
-Zakaj tastara zmer naredi tenstan krompir in ne pomfrija, tko k se dela v letu 2022.
-.... Random.
Kdaj si se ti nazadnje nasmejala? Se spomniš?Radi firbca... So to obicajne teme ob skupnem kosilu povprecne alter familije?