Ugibam, da susi manj agresivno, da obraca v obe smeri, da ohranja cote kvalitetnejse dlje casa, kot ceneni susilci, da ima vec programov, da izracuna tezo in susi temu primerno, da je tih in da so materiali kvalitetnejsi, trajnejsi. Podobno kot golf proti ceed.No pa ajde, da ne bomo sam na hvaljenju: kako vrhunsko posuši cunje bolje kot moj Beko? Kva, so bolj suhe? Recimo, da so moje čist suhe, pol so tvoje kaj? Jih pretvori v prah? Jih še zloži, jih daš samo še v omaro? Al kaj? Res me zanima, da se drugič ne nategnem z (najmanj) 1 x cenejšim Bekotom?
Ker, če me prepričaš, ma MieleFan še eno stranko več
Ugibam, da susi manj agresivno, da obraca v obe smeri, da ohranja cote kvalitetnejse dlje casa, kot ceneni susilci, da ima vec programov, da izracuna tezo in susi temu primerno, da je tih in da so materiali kvalitetnejsi, trajnejsi. Podobno kot golf proti ceed.
Ugibam, da susi manj agresivno, da obraca v obe smeri, da ohranja cote kvalitetnejse dlje casa, kot ceneni susilci, da ima vec programov, da izracuna tezo in susi temu primerno, da je tih in da so materiali kvalitetnejsi, trajnejsi. Podobno kot golf proti ceed.
samo, če dobro premislim, ga bom zamenjal za sušilca, ki obrača samo v desno. Od včeraj naprej je edino desna stran pravilna
Pa da lahko na display z USB ključka naložiš fotko ljubljenega vodje...
Vprasi tvojo, če si kupi top za 100€, če ga upa dati v sušilec. Jest nimam bojazni dati v pralca ali sušilca ničesar, pa je tudi po par 100 evrov en kos. Tudi tista tvoja super duper oprema. Probaj, poročaj...Tud moj Beko obrača v obe smeri. Kolk so pa cote bolj kvalitetne pa ne vem, ker se jih prej naveličam. Sploh pa določenioh cot ne sušim v sušilcu (npr. opremo za v hribe, ki je namensko temu nartejena/obdelana z "bolj zahtevnimi" tkaninami). VBeč programov? Moj jih ima njžnj, pa uporabljam samo enega, ker itak sam izračuna, kdaj bo konec, četudi na začetku piše 3:17, a nikoli ne traja več kot 2 uri (še to mal na pamet pišem, verjetno je manj). Tih je mogoče res malce bolj, s tem se strinjam.
Ko pa smo glih pri golfu in ceedu. Pred 10 leti Ceeda ne bi vzel, pa če bi bil res obupan, danes pa nisem ziher, če mam sploh željo po golfu
No, tkole mal čez prst vidim, da ni čisto nič narobe, če kar nadaljujem z Bekotom ...