Sušilni stroj

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Prav ti je kaj pa nisi vzel preko Mielefana. ;)

Pripeljal poštar domov in celo pomagal zvleči v prvo nadstropje, čeprav je 5X povedal da pri njih dostava v prostor pomeni samo čez prag - ampak je bil vseeno prijazen.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kako? :eek:
Mielefun ima vse drugo, samo mileta ne. Saj to sam tule pove.

I

Izbrisan uporabnik #9334

On pravi : "Jaz samo obožujem Mileta, imam pa vse druge aparate, samo mileta ne".

o_O

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kwa pol? Bi moral Milefana aktivirat? Al ne?

Skozi Alter je bil čudovit servis skozi Sevljeta. Za ostale uporabnike pa ne vem.

B81

22. jul 2007
36.754
10.378
113
No pa ajde, da ne bomo sam na hvaljenju: kako vrhunsko posuši cunje bolje kot moj Beko? Kva, so bolj suhe? Recimo, da so moje čist suhe, pol so tvoje kaj? Jih pretvori v prah? Jih še zloži, jih daš samo še v omaro? Al kaj? Res me zanima, da se drugič ne nategnem z (najmanj) 1 x cenejšim Bekotom?

Ker, če me prepričaš, ma MieleFan še eno stranko več :)
Ugibam, da susi manj agresivno, da obraca v obe smeri, da ohranja cote kvalitetnejse dlje casa, kot ceneni susilci, da ima vec programov, da izracuna tezo in susi temu primerno, da je tih in da so materiali kvalitetnejsi, trajnejsi. Podobno kot golf proti ceed.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če verjameš - mogoči tista najvišja serija za 2+T€, "normalni" za cca 1.000€ nima prav nobene napredne funkcije.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ugibam, da susi manj agresivno, da obraca v obe smeri, da ohranja cote kvalitetnejse dlje casa, kot ceneni susilci, da ima vec programov, da izracuna tezo in susi temu primerno, da je tih in da so materiali kvalitetnejsi, trajnejsi. Podobno kot golf proti ceed.

Sušilc imamo od nekje ... kwa pa vem, vsaj 15 let, prvi je bil Gorenjev, sedaj so Boschi ... (sem napisal Boši, pa prisežem da nisem onaj dole), pa povem, da je od vsega najbolj moteče ravno preveč programov.

Od vseh programov uporabljaš zgolj dva. Enega za bombaž, ter drugega za mešano.
Imaš bombaž, ter imaš vse preostalo, ki je zgolj "mešano". :fredi: Zato je meni pri sušilcu predvsem pomembna servisna podpora ( se zgodi), ter ročnost. Kako se dela z njim.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.817
-1.084
113
145 km SZ od Opatije

Tud moj Beko obrača v obe smeri. Kolk so pa cote bolj kvalitetne pa ne vem, ker se jih prej naveličam. Sploh pa določenioh cot ne sušim v sušilcu (npr. opremo za v hribe, ki je namensko temu nartejena/obdelana z "bolj zahtevnimi" tkaninami). VBeč programov? Moj jih ima njžnj, pa uporabljam samo enega, ker itak sam izračuna, kdaj bo konec, četudi na začetku piše 3:17, a nikoli ne traja več kot 2 uri (še to mal na pamet pišem, verjetno je manj). Tih je mogoče res malce bolj, s tem se strinjam.
Ko pa smo glih pri golfu in ceedu. Pred 10 leti Ceeda ne bi vzel, pa če bi bil res obupan, danes pa nisem ziher, če mam sploh željo po golfu :valjamse:

No, tkole mal čez prst vidim, da ni čisto nič narobe, če kar nadaljujem z Bekotom ... :evil:

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Tole z obračanjem bobna levo - desno, ima smisel.
Ker zares se cote sicer zbašejo v neko vrečo.

Pa tehnološko ni noben problem v delovanju obračati smeri vrtenja. Je pa finta ! :fredi:

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.360
3.425
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
samo, če dobro premislim, ga bom zamenjal za sušilca, ki obrača samo v desno. Od včeraj naprej je edino desna stran pravilna :evil:

Nima smisla menjavat sušilec vsakih par let (ali prej)...
Kupiš takega, ki ima možnost, da izbereš v katero stran vrti - samo levo, samo desno ali mešano.
Pa da lahko na display z USB ključka naložiš fotko ljubljenega vodje... :p

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.786
6.461
113
Tud moj Beko obrača v obe smeri. Kolk so pa cote bolj kvalitetne pa ne vem, ker se jih prej naveličam. Sploh pa določenioh cot ne sušim v sušilcu (npr. opremo za v hribe, ki je namensko temu nartejena/obdelana z "bolj zahtevnimi" tkaninami). VBeč programov? Moj jih ima njžnj, pa uporabljam samo enega, ker itak sam izračuna, kdaj bo konec, četudi na začetku piše 3:17, a nikoli ne traja več kot 2 uri (še to mal na pamet pišem, verjetno je manj). Tih je mogoče res malce bolj, s tem se strinjam.
Ko pa smo glih pri golfu in ceedu. Pred 10 leti Ceeda ne bi vzel, pa če bi bil res obupan, danes pa nisem ziher, če mam sploh željo po golfu :valjamse:

No, tkole mal čez prst vidim, da ni čisto nič narobe, če kar nadaljujem z Bekotom ... :evil:
Vprasi tvojo, če si kupi top za 100€, če ga upa dati v sušilec. Jest nimam bojazni dati v pralca ali sušilca ničesar, pa je tudi po par 100 evrov en kos. Tudi tista tvoja super duper oprema. Probaj, poročaj...

velja za vse. to bi recimo bila koristna informacija, ne pa koliko časa suši pa koliko programov ima in seveda cvetka med vsem - koliko ima garancije. ta je sploh izrednega pomena.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.786
6.461
113
Na to, kako susi, prav nič ne vpliva... Če mi uniči moje cote, je škode več kot bi za milcija dala. Zakaj za boga bi to sploh hotela popravljati... V garanciji ali izven :sprasujemse:

B81

22. jul 2007
36.754
10.378
113
Ne razumem. Das 1500 za stroj in not cote za 2000, katere unici. Torej ne popravljas na garancijo, raje kupis nov stroj za 1500 in si zapravila 5 cukov. Sem mislil, da bi vsaj stroj popravila/menjala na garancijo, da si vsaj "samo" 2 cuka v minusu?

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Mi na kodenzacijkem Gorenje vse sušimo na "mešano - suho". Niti ena zadeva se še ni skrčila ali uničila. Suho je popolnoma - za v omaro. Pač traja dalje (in porabi več energije), ker suši na nižji temp. Notranji kondenzator stušuram na 2 meseca in to je to. Sušimo 5x na teden.
S TČ ga nisem hotel, ker se ne da enostavno čistiti kondenzatorja, pa niti ni neke računice. Pa seveda težje servirat.