Res je tih.Kot sm navedu se ga mal sliš ko se vklopi verjetno črpalka.In pol se ta zvok postopoma zniža.Tak da se sliši samo pač tist ventilator al kaj ima noter k piha po perilu
.Z čiščenjem filta nimam nobenih problemov.Zmeri ko vse posušim,sčistim vse tri filtre ki jih ima.Onega ko je v stroju noter vedno preverim.In lahk ti rečem,da je vedno čist brez muck.Prej sem imel Bosch kondenzacijskega.Nisem bil z njim zadovoljen,ker se je rad mašil spodaj.Sem ga tud vedno čistu,pa ne vem zakaj.In povsod je blo polno muck,kje je bla kaka luknja.Pa samo v desno je vrtel,kar je zelo slabo bilo.Sem dal sušit posteljnino.In se je zamotala,in se nardila kepa.In je skoz vrtel v desno ,ker pač v levo ne.In se ni nč sušilo,temveč zmečkalo fuul.Da sem včasih moral nazaj dat v mehčalec.In ko sem ga menjal za novega z toplotno črpalko,sem mislu uzet zopet Bosch,pod pogojem če vrti levo in desno.In sem se pozanimal pri njih,pa so rekli da tud najnovejši vrti sam v desno.Tako da sem reku da odpade.In sem poklical na Aeg v Lj..Se pozanimal,za ta model ki ga imam in lepo vrti mal v desno mal v levo.Ima veliko programov,za vse vrste perila npr:jeans,posteljnina,volna,kovtri,sintetika,dva programa športnega perila in še in še.Naj povdarim,ko dam sušit postljnino,da še bolj vrti izmenično,kar pomeni,da se mi nikol ne zamota v klobčič.Res odličen stroj.Pa tud serviser od Bosch,mi je sam povedal,da se radi zamašijo Bosch sušilni stroji,in da jih je treba na servis vozit,da jih razmontirajo in prečistijo.
V glavnem Aeg,je sinonim za tišino
Če še koga kaj zanima kakšna informacija,z veseljem odgovorim.Moja ocena za Aeg je 10
lp