Si predstavljaš pollitrski kozarec za pivo? Ko sem prišel do točke, da sem lahko napeljal nov jermen je bil poln knipingov in raznih vijakov, če jih je pet ostalo v stroju nič ne rečem. Užas, in mi je blo žal da sem se sploh lotil takoj, ko sem videl stanje ostalih delov stroja. Je le trgal 11 let tud po dve žehti na dan, ker smo si ga s taščo delil. No moji in tašči sem rekel, da sestavim, probam in če ne proradi gre direkt na odpad. No in sestavim, celo noben kniping ni ostal v kozarcu, priklopim....tema. Odprem še eno pivo, naložim na rudl in začnem vlečt prot avtu, ko mi neki reče, stari, tri ure si se je.bu s temle a nebi pokrova snel pa še enkrat uč vrgu. Kar tam v garaži snamem pokrov in opazim, da sem en konektor pozabu skupi dat. Stroj proradi, babnicam pa rečem, da ko naslednjič mrkne je to to, gremo po novega in pika.
Čez pol leta usuje programator itak da sta klicali servis in ju je en lokalni serviser nategnil za nov programator, 150 EUR sta dali, pol pa mene poklicali. Seveda je čez pol leta spet stroj mrknil, sem sam klical frajerja, če ga zdaj vzame, ko se je pol leta nazaj šopiril, da ga bo vzel za hčerko, ker je še superduper. Tko tašči spuli vsako leto vsaj 100 EUR za servis 20 let starega pralnega stroja. Stari se me pa na daleč ogiba na ulici, ker sem mu rekel, da stare mame lahko nateguje, mene pa ne bo.