Uf ej... kaj so se eni rrazpisali. najprej hvala za par produktivnih odgovorov, vsem ostalim pa.. če bi vsaj prebrali, kar sem napisal, bi pol stvari manj napisal. Ampak ker se mi trenutno da...cše enkrat za vse tiste s slabim vidom:
1. zanimalo me je, ali sušenje perila lahko vpliva na pokanje sten. Če bi bil odgovor pritrdilen bi za sanacijo poskrbel sam (sem že
napisal, pa zgleda da večina misli, da dobro vidi), ker se mi je pa zdelo, da sosed muti in hoče zaslužit na meni sem tukaj postavil
vprašanje-napaka!
2. soglasje za sušenje mam,
3. zakon mi je jasen (zato sem iskal soglasje)
4. sosed je z juga (da se lepo izrazim), in pride enkrat na 14 dni domov, ter hoče špilat nekega šefa-kar pa ne šlo tko kot si to on
zamišlja-sploh ne z nasiljem in izsiljevanjem
5. soseda bi lahko pošteno zje....al, pa v tem ne vidim smisla (glaven varovalke so pri njem na hodniku namesto v skupnih prostorih)
5. upam da ste uživali s smetenjem teme, sploh, ker je pri vas doma vse tip-top,
6. tisti ki misli, da sem dobil tisto kar si zaslužim je isti de...il kot sosed (s pogovorm se da vse rešit, z nasiljem pač nič)
7. še enkrat hvala vsem, ki so podali produktivne odgovore, kar se mene tiče sem iskan odgovor dobil in se tukaj ne mislim več oglašat oz. replicirat.
LP