Surfanje preko 3G in Simobil

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Imam iPhone 3G in sem opazil, da ko surfam preko 3G ali edge (facebook, mail, splet), da mi Simobil zaracunava neke cente. Naj povem, da ne presezem zakupljenih MB, ki jih imam v paketu zato me to zelo cudi.
Ima kdo kaksno idejo zakaj je temu tako oz ce se da kaj storiti da se to ne bo dogajalo? Do porabe cca 60MB so mi zaracunali cca slabe 3 eur.

Hvala in LP

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Verjetno znamenito "vodafone live vstopnino"..... imajo neko napako pri sistemu zaračunavanja. Ko boš dobil račun, boš moral napisati pritožbo in potem boš dobil pri naslednjem računu dobropis.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Nevem, meni se je to nehalo pojavljat , ko sem v nastavitvah isklopil proxy ... Je pa res da nimam iPhone ;]

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Dobrodošel!
smirk-1.gif

Naj nekdo prosim prilepi vzorec pritožbe, da samo copy & paste -am in pošljem. Ta mesec sem tudi jaz eden izmed srečnih dobitnikov X-krat zaračunane vstopnina v VFL.

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Nevem, meni se je to nehalo pojavljat , ko sem v nastavitvah isklopil proxy ... Je pa res da nimam iPhone ;]

Kljub temu, da je nastavljen proxy pogoj za vstop na Live!, izklop le-tega na žalost ne reši problema pri vseh uporabnikih, vsaj kar se tiče zaračunavanja vstopnine. Zaenkrat bo potrebno napisat pritožbo.

Lp. TheCjen

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Hmm, res super! Prosim nekoga da prilepi pritozbo.
Res ga sekajo mimo s tem... A ne mislijo odpravit napake?!

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Se pravi je na iphoneu to takorekoč nemogoče, da ti preko live portala zaračunavajo vstopnino? Ker sem sam tudi opazil da imam 2 evra te vstopnine na zadnji položnici...in ne pomnim da bi kaj dostopal gor.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Perza pravi:
Se pravi je na iphoneu to takorekoč nemogoče, da ti preko live portala zaračunavajo vstopnino? Ker sem sam tudi opazil da imam 2 evra te vstopnine na zadnji položnici...in ne pomnim da bi kaj dostopal gor.

Z iPhone-om je nemogoce dostopati do portala Vodafone live!, ker pri Si.mobilu se niso priredili svojega portala, da bi deloval v iPhone-ovem brskalniku (Planet recimo deluje)... torej ti ne morejo zaracunati storitve za nekaj, kar sploh ne mores uporabljati...
smile-1.gif
...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Upam da boš napisal reklamacijo, ker tole neupravičeno zaračunavanje je pa res kaplja čez rob....

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Naj počakam do računa in nato napišem reklamacijo oz pritožbo ali pošljem že sedaj?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Naj počakam do računa in nato napišem reklamacijo oz pritožbo ali pošljem že sedaj?

Na kaj se bos pa pritozil berz racuna ?

"Pritozba: En vas programcek pise nesmislne stvari."