p.s. se nisi oglašal, pa človek koj na najhuje pomisli
p.s. se nisi oglašal, pa človek koj na najhuje pomisli
Nic ne bos dobil, so bile narejen strani za vec znamk in so vse nateg. Je bilo tudi objavljeno.No, da bo jasno, Car se ni nategnil, nategnila se je moja najdražja....
Mogoče pa supergi vseeno pridejo, upanje umira zadnje!
A ni alter zato, da se svetuje? Aja, je še poštnina za plačatNo vidiš, niso te čisto nategnili. Nekaj bi vseeno dobil.
Zakaj moraš to spraševat po Alterju? Odloči se sam, sej si zadosti star in ta odločitev bo zate edina pravilna.
plačaj pa prevzami, nimaš kaj. lahko da je tošl pun, tako gotovine in kreditnih kartic, pa listek z pini.Update.....
Danes je moja dobila obvestilo iz carine, da jo čaka paket in naj pošlje podatke. Poslali so tudi sliko paktea. In lej ga zlomka, v roki carinik drži en majhen paketek, v katerem je po podatkih...........denarnica! Vse številke se ujemajo. Kaj naj zdaj naredi, naj paket zavrne al kaj? Sicer je na banki že vložila zahtevo za vrnitev denarja, mogoče bodo hoteli kakšen dokaz?
Tako je, ker zadeva ni bila prava. Na obrazcu za finančno reklamacijo sem pač to opcijo obkrožil "blago sem vrnil, denarja nisem prejel", je pa lahko reklamacija tudi v primeru da gre za ponaredek, saj na obrazcu tudi to obstajaČe se ne motim si ti moral banki posredovati potrdilo o vračilu.
Kar v njegovem primeru pomeni posiljanje na Kitajsko
Pogledaš lahko tudi na FACEBOOK koliko followerjev ima trgovina.Moje osnovno pravilo je, da pogledam poštni naslov (ulica, kraj, država) trgovine. Potem pogledam, če je v kontaktih telefon in email - samo obrazec ni dovolj. Potem pogledam še, katero podjetje je napisano v splošnih pogojih poslovanja.
Ta trgovina nima ničesar od tega, torej takoj veš, da je nateg.
Če zgornje obstaja, ponavadi pogledam še starost domene in kje so strežniki.