Saj imati si prav magnet za težave.
Če štacuna nima plačilo in dostave po povzetju, je samo za obvoz. Mi je zadnjič dostavljač naročilo iz Best secret pustil v sosednji ulici. Še dobro, da smo v dobrih odnosih, drugače bi šlo nekaj stotic v donacijo.
OK, za Nike bi nekako še razumel, da težko na prvo žogo spregledaš, ampak cene na LaSportiva so pa res tako nizke, da ti mora "lampa upalit".
In res, a tega nihče ne preverja, sankcionira? A se ne bi dalo odpret še enega ministrstva?
kaj bi tu naj google preverjal točno ?
goljufive strani. strani, ki kradejo.
Če mi jih google ponudi, imajo neko odgovornost.
K da bi ti jest priporočal enga mojstra, ki bi te na koncu okradel. A bi me vprašal, kakšnega mojstra ti to rihtam? In jest bi ti bil hvaležen, da si me seznanil, da ga ne pripročam nikomur več. v tem smislu.
ti mešaš 100 stvari, pojma nimaš pa o nobeni, ampak ja, braooma itak bi se dalo, če bi bila volja. Če bi bile prijave, in če je teh prijav 1000+, potem bi lahko nek program ali oseba to preverila, in jo zaprla. Koneckoncev bi to lahko bilo povezano z paypalom ali mastercardom - če je nenavadno veliko zahtevkov za vračilo kupnine, nekaj smrdi, in bi vsaj začasno onemogočili stran, ali pa opozorili kupca.
ampak tomi pač vse ve, in ve tudi, da je to nemogoče.
To je že za napredne uporabnike.Moje osnovno pravilo je, da pogledam poštni naslov (ulica, kraj, država) trgovine. Potem pogledam, če je v kontaktih telefon in email - samo obrazec ni dovolj. Potem pogledam še, katero podjetje je napisano v splošnih pogojih poslovanja.
Ta trgovina nima ničesar od tega, torej takoj veš, da je nateg.
Če zgornje obstaja, ponavadi pogledam še starost domene in kje so strežniki.