Moja je za tamalga naročila superge Nike v tej spletni trgovini. Zdaj pa gleda tracking in so poslane iz Kitajske. Res so nekam poceni, ampak nikjer ne piše, da so fejk. Kaj naj pričakujem, je to nateg, niso original, obvestilo carine itd.???
Moja je za tamalga naročila superge Nike v tej spletni trgovini. Zdaj pa gleda tracking in so poslane iz Kitajske. Res so nekam poceni, ampak nikjer ne piše, da so fejk. Kaj naj pričakujem, je to nateg, niso original, obvestilo carine itd.???
Sploh jih ne bos dobil.Moja je za tamalga naročila superge Nike v tej spletni trgovini. Zdaj pa gleda tracking in so poslane iz Kitajske. Res so nekam poceni, ampak nikjer ne piše, da so fejk. Kaj naj pričakujem, je to nateg, niso original, obvestilo carine itd.???
ti si prav magnet za težave.Moja je za tamalga naročila superge Nike v tej spletni trgovini. Zdaj pa gleda tracking in so poslane iz Kitajske. Res so nekam poceni, ampak nikjer ne piše, da so fejk. Kaj naj pričakujem, je to nateg, niso original, obvestilo carine itd.???
A pol je dober sosed placal odkupnino al kak ?ti si prav magnet za težave.
Če štacuna nima plačilo in dostave po povzetju, je samo za obvoz. Mi je zadnjič dostavljač naročilo iz Best secret pustil v sosednji ulici. Še dobro, da smo v dobrih odnosih, drugače bi šlo nekaj stotic v donacijo.
ta je dobra: nikjer ne piše, da so fejk.Moja je za tamalga naročila superge Nike v tej spletni trgovini. Zdaj pa gleda tracking in so poslane iz Kitajske. Res so nekam poceni, ampak nikjer ne piše, da so fejk. Kaj naj pričakujem, je to nateg, niso original, obvestilo carine itd.???
Ne, sem plačal v naprej. Najbrž zadnjič.A pol je dober sosed placal odkupnino al kak ?
nisi ki vnaprej placal
Vem da je čisto ok zadeva, samo sem ugotovil, da grem raje v štacuno, se ognem kup problemov.Bestsecret je čisto legit trgovina. To, da naročilo dostavnik pusti pri sosedu je problem dostavne službe in ne trgovcev. In če stvari ne dobiš, daš reklamacijo in se potem dalje ureja.
Ne ne bom. Redko iz tujine naročam, če se le da iz slo. Včasih, redko pa tudi iz tujine. No zdej najbrž ne bom več, grem v štacuno, probam, če mi paše kupim, drugače ne. Sploh se mi ne ukvarja več z vračili, premajhnimi, napačnimi artikli....