a jo imajo kje v Ljubljani tudi, da se ne rabim vozit v NG?
http://peloz.si/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=44&Itemid=141
http://peloz.si/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=44&Itemid=141
http://www.mesarstvo-petrin.si/suhomesnati-izdelki/109-suha-dimljena-govedina.htmlCitat:
Uporabnik Mikulja pravi:
a jo imajo kje v Ljubljani tudi, da se ne rabim vozit v NG?
http://peloz.si/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=44&Itemid=141
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj takega popražit je bedarija, ker to mora biti čisto meso, brez maščob. To se je kot samostojen obrok, škoda ga je mešat s kruhom.
Drugače pa...ameriška umetna tvorba? Goveje meso je še vedno boljše v ameriki, kot pri nas, še posebaj južna amerika. Pri nas lahko vzameš top steak pa ni do kolen povprečnemu stejku od tam.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
to so v bistvu pršuti za muslimane. bljak.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
to so v bistvu pršuti za muslimane. bljak.