Subway se vrača?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zgleda je fransizo dobil nekdo, ki si z zacetnim kapitalom ne more privoscit lokacije na Čopovi, preprical pa jih je, da bo uspel v pritlicju neke poslovne zgradbe izven centra, kjer je frenkvenca nikakva.
Škoda, ker, ko bodo tole zaprli se ne bodo nikoli vec vrnili.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ta vikend se splača izkoristit, ker bo še relativno sveže vse :D

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
jebeštrga, tam še z avtom ne moreš, razen če ga nasproti pustiš kar na trola postaja, glede na to kaj se dogaja zadnje čase po cesti se ne bi čudil da bi to res kdo probal.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
jebeštrga, tam še z avtom ne moreš, razen če ga nasproti pustiš kar na trola postaja, glede na to kaj se dogaja zadnje čase po cesti se ne bi čudil da bi to res kdo probal.

Še slike

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
A ve kdo,ce bo kaj zastonj prvi dan?

Mojega prijatla Skalo zanima,pa mu je nerodn vprasat.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz..

Danes sem se slučajno mimo peljal popoldne in notri kar dosti ljudi...stal v vrsti pred šankom za sendvič...lahko da je že odprt, razen če ima kakšno "privat degustavijo".

aja pa po novem tudi če boš šel tja z avtom, bo od novega leta potrebno plačati parking, sicer na avtomatu in lahko malo tvegaš da lih redarji ne priletijo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
A ve kdo,ce bo kaj zastonj prvi dan?

Mojega prijatla Skalo zanima,pa mu je nerodn vprasat.
hysterical-1.gif

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Bom šel pogledat. Se pa bojim, da imate prav tisti ki pravite da bo zadeva propadla zaradi lokacje.
Lahko pa da se zadeva spremeni, če dobijo študentske bone.

V glavnem upam da jim uspe in da se kmalu razširijo še na kako boljšo lokacijo.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ja tam je ogromno japijev, vse kar imajo na izbiro pa so menze ala Glažuta, Mercator in čez cesto študentski Šumi... potem pa tista jadna picerija San Marino in Mercator trgovina. Tako grozna lokacija spet ni, bomo videli kako se bo prijelo. Meni bi sicer pasalo, če bi ga dali kam znotraj peš cone.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Hm, glede na frekventnost, se mi ne zdi... Je bila lokacija na bavarcu boljša, pa se ni obnesla. Po pravici ne vidim japija z obleko, kako je sendvič z mesnimi kroglicami, in se mu omaka cedi po prstih, al pa boh ne daj packa pride na srajco....
Glede na to, da sem delal in študiral v neposredni bližini, dvomim, da bi v tistih časih zašel v subwaja, več kot 1x na mesec.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Pa precej manjši pretok ljudi tudi, se ti ne zdi?
V subwaya greš 1x,2x na nekaj časa. Sendviči niso poceni, greš potem raje na toplo kosilo.Tukaj tudi ni turistov, ki bi z veseljem zavili vanj.
Mislim, da lahko preživijo le, če bodo uvedli študentske bone ali kaj podobnega.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Se strinjam, da bi bila veliko boljša lokacija znotraj peš cone (verjetno tudi precej višja najemnina). Ljubljana je polna turistov, ki bi bili verjetno med glavnimi strankami. Študentski boni bodo verjetno privabili študente z druge strani ceste, drugače pa ja... jaz bi verjetno zavil parkrat mesečno tja, dokler sem delal v okolici, zdaj mi je pa malo odročno.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Ker tale Subway poznam samo od zunaj, me zanima, ali so ti sendviči res taka špica, da je toliko debate o tem? So veliki in okusni? Se odrasel moški sploh naje od tega sendviča? Cene itd...?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
naješ se, dobro pa meni ni lih najbolj, edin če bo pri nas kruh kaj boljši, cene pri nas ne vem kake bodo ampak ni lih najceneje