Subway se vrača?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
En je omenil mcdonalds in province... ne vem tocno koliko ampak ce se ne motim je v sloveniji zelo malo MCD fransiz saj je dobicek tako velik, da je MCD slovenija fransize odkupil nazaj od fransizojemlacev oz jim ni podpisal novih pogodb. Tako da kvaliteta ne verjamem da bi bila slabsa v provincialnih MCDjih... je pa par let nazaj se menjala cela smena v MCD kolosej...tam je blo kar problematicno in je MCD menjal skoraj vse zaposlene.

En je omenil fransizojemalca s 25 leti in krediti. Vecina frasiz v sloveniji se proda preko headhunterjev, ki ali za frasizodajalce iscejo folk ali pa imajo kar sami kupljene licence za fransize in jih le prodajo naprej. Ta folk zelo dobro preveri komu proda fransizo saj jim, v primeru slabe odlocitve, ostali fransizodajalci hitro obrnejo hrbet. Ima pa vsak fransizodajalec tocno doloceno kaki morajo biti viri financiranja za odprtje fransize.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Par let nazaj sem bil del mystery shoppinga za Mc Donalds in ko smo poročali so bili provinciialni McDonaldsi res mizerni... potem se je ekipa iz McDonaldsa vadila ven nam, ki smo samo svoje delo opravljali. Itak so potem prekinil pogodbo za Mystery shopping.

Nekaj cvetk s sestankov z ekipo z McDonaldsa, ki mi pride na pamet (po spominu):

"Ja pa kaj če je bilo mal umazan ..ni to Ljubljana ali Kranj ampak Velenje" "Vemo da na vprašalniku piše ampak ne morete bit tolk strogi... "... "kakšna je to posebna opomba - že četrtič niso želel dat dal računa, ker so ga ponesreči vrgli v smeti takoj iz kase ...pa kaj pol... v Ameriki nikjer ni treba dat računa ne tega pisat v opombe... vemo da morate za dokazilo nakupa prinest račun - ampak če ga pač ne dobite ga ne dobite prava reč... pač se zgodi tud 4x...stranke nočejo računov ponavad" ... "15 minut ste čakal na McFisha (Fileto-O-Fish) v Velenju ... ja, v navodilih piše da mora bit stranka psotrežena v štirih minutah... v posebnih primerih do 7... veste se ga tolk mal proda da je 15 še normalno"

Predvsem je izven centrov veliko glede čistoče in porazne hitrosti. Vedno so bili izgovori da je premajhna frekvenca in da to pač ni Ljubljana (kakšen super izgovor).

Pa ne vem kaj so mel to nam za razlagat ko smo samo dejstva izpostavil glede na podan vprašalnik.

(sam pa res sem ocenjeval bolj "urban" lokal in nisem imel nikoli nobenih težav)

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
V bistvu za KFC rabjo generalnega meneđerja, ki bo uradno plačan kot vodja izmene! Naj bo pa financ minister, lider, skratka deklica za vse.
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Par let nazaj sem bil del mystery shoppinga za Mc Donalds in ko smo poročali so bili provinciialni McDonaldsi res mizerni... potem se je ekipa iz McDonaldsa vadila ven nam, ki smo samo svoje delo opravljali. Itak so potem prekinil pogodbo za Mystery shopping.

Nekaj cvetk s sestankov z ekipo z McDonaldsa, ki mi pride na pamet (po spominu):

"Ja pa kaj če je bilo mal umazan ..ni to Ljubljana ali Kranj ampak Velenje" "Vemo da na vprašalniku piše ampak ne morete bit tolk strogi... "... "kakšna je to posebna opomba - že četrtič niso želel dat dal računa, ker so ga ponesreči vrgli v smeti takoj iz kase ...pa kaj pol... v Ameriki nikjer ni treba dat računa ne tega pisat v opombe... vemo da morate za dokazilo nakupa prinest račun - ampak če ga pač ne dobite ga ne dobite prava reč... pač se zgodi tud 4x...stranke nočejo računov ponavad" ... "15 minut ste čakal na McFisha (Fileto-O-Fish) v Velenju ... ja, v navodilih piše da mora bit stranka psotrežena v štirih minutah... v posebnih primerih do 7... veste se ga tolk mal proda da je 15 še normalno"

Predvsem je izven centrov veliko glede čistoče in porazne hitrosti. Vedno so bili izgovori da je premajhna frekvenca in da to pač ni Ljubljana (kakšen super izgovor).

Pa ne vem kaj so mel to nam za razlagat ko smo samo dejstva izpostavil glede na podan vprašalnik.

(sam pa res sem ocenjeval bolj "urban" lokal in nisem imel nikoli nobenih težav)

Ja vcasih je mel MCD svojo inspekcijo (slovence so kontrolirali hrvati, hrvate pa slovenci) in je bila 100x bolj zaj.ebana od kerga kol mystery shoppinga... itak je zenska vedla kaj more gledat pa poznala je trike in je takoj pogruintala ce kaj ni stimalo...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Glede Subway v SLO se mi zdi da bolj v temo brcajo. Recimo tu v UK so njihove restavracije v osnovi slabo obiskane kolikor vidim. Tuki zlo laufa Pret a Manger, pa vsi klasiki Mc, Burger King, KFC pa seveda kava Starbuck, Costa itd.
Zdaj ne vem ampak mene skrbi prizor ki sem ga prilepil. V glavnem oseba ki drzi oglas za SW je bila ves cas na mestu vsaj 7 ur. Slika je posneta v Birminghamu, v Londonu sem jih tudi vidu. Ampak tam je Eden dejansko jokal in momljal da naj obiscemo restavracijo ki je v blizini. WTF?

p.s. Prilepim Ko pridem domov...

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Hmmm ko sem bil v Pragi je bil konstantno nabito poln....tudi za počakat cca. 5 minut, v večini nisi dobil mize za pojest tist sendvič.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Zaenkrat spletna stran Subway Slovenia, kjer iščejo "sendvič artiste".
3/4 leta že "iščejo".
Govori se da je bila sicer prezentacija projekta s subway sendviči... ampak da se zadeva v resnici nikamor ni resno premaknila že nekje od aprila.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Sm gledu dokumentarc od temu možakarju(takrat študentu) kako je uspel oz. kako je začel s tem.

KAPO DOL!!!
zmaga.gif

Upam da bo pr ns tokrat bolj uspešen
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Glede Subway v SLO se mi zdi da bolj v temo brcajo. Recimo tu v UK so njihove restavracije v osnovi slabo obiskane kolikor vidim. Tuki zlo laufa Pret a Manger, pa vsi klasiki Mc, Burger King, KFC pa seveda kava Starbuck, Costa itd.
Zdaj ne vem ampak mene skrbi prizor ki sem ga prilepil. V glavnem oseba ki drzi oglas za SW je bila ves cas na mestu vsaj 7 ur. Slika je posneta v Birminghamu, v Londonu sem jih tudi vidu. Ampak tam je Eden dejansko jokal in momljal da naj obiscemo restavracijo ki je v blizini. WTF?

p.s. Prilepim Ko pridem domov...

Kolikor sem jaz videl pa so bile v UK precej dobro obiskane. Ampak noben od naju ni ravno referenca...cifre bi mogli videt ali jim laufa ali ne.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Če bojo imeli takšne akcije kot jih imajo v Avstriji bo še kaj šlo, drugače je pa vsaj v LJ teh sendvičarn že kar polno.

1379569_173117989543513_2030802078_n.jpg

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Tole je izgleda da neka akcija, drugače so cene precej zasoljene. Meni s 30cm sendvičem, čipsom in pijačo je okoli 9 eur.
smile-1.gif