Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ko boš dobil odobreno vlogo, ne ko je zmontirano.
Vsaj za fasado je tako.
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Sem ravnokar kontaktiral eko sklad: slikaš hišo da se vidi h.št., slike kurilnice, overjen predračun izvajalca, poščkeš. Čas za rešitev subvencije cca. 3 mesce.Z deli lahko opričnrš naslednji dan po oddaji vloge. Slike nove kurulnice verjetno pošlješ po prejeti subvenciji.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ni potrebno čakati na njihovo potrditev. Bistvo je da oddaš vlogo PRED pričetkom del. Kaj ej treba dati v vlogi piše na njihovi strani.
Ko oddaš lahko začneš z deli in že dokončaš z inštalacijo. Potem počakaš na odgovor, ko ga dobiš oddaš papirje in čez čas dobiš vrnjen denar (preverjeno 3 x).
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Sem ravnokar kontaktiral eko sklad: slikaš hišo da se vidi h.št., slike kurilnice, overjen predračun izvajalca, poščkeš. Čas za rešitev subvencije cca. 3 mesce.Z deli lahko opričnrš naslednji dan po oddaji vloge. Slike nove kurulnice verjetno pošlješ po prejeti subvenciji.
da z deli pričneš takoj se ne bi strinjal z tabo.
z deli lahko začneš ko dobiš pogodbo od EKO-sklada koliko subvencij boš dobil in dela končati v 6mesecih od podpisa pogodbe .
tako so vsaj meni rekli ko sem urejal subvencije za stranke.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik Perica pravi:
da z deli pričneš takoj se ne bi strinjal z tabo.
z deli lahko začneš ko dobiš pogodbo od EKO-sklada koliko subvencij boš dobil in dela končati v 6mesecih od podpisa pogodbe .
tako so vsaj meni rekli ko sem urejal subvencije za stranke.
To ne drzi... Z deli lahko zacnes naslednji dan po oddaji vloge... vsaj za peči in TČ je tako...
Jaz sem pridobil predracun 28. marca ... 29. marca sem osebno oddal vlogo (skupaj z vsemi zahtevanimi dokumenti, slikami stare peci,...) na Ekoskladu... in gospodicna tam je rekla, da lahko naslednji dan zacnemo z deli. in da bo vloga obravnavana v treh mesecih in takrat naj bi dobil pogodbo... 30.3. sem placal predracun (ker je bil vikend je slo v placilo 2.4.2013) ... Monter je prisel okoli 10.4. in v parih dneh je bila zmotnirana nova peč na pelete in TČ za sanitarno vodo ... 22.4. je prisel se pooblaescenec od proizvajalca peci narediti zagon in meritve... 26.4. sem dobil se racun, ki sem ga skupaj s slikami zopet osebno nesel na Ekosklad 29.4.2013 ... Gospodic je rekel, da je vse OK in da sedaj moram pocakati pogodbo in ko bo ta podpisana, bo v roku enega meseca nakazan znesek subvencije na racun, ki je bil naveden v vlogi ...
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
če bi prebral dva posta zgoraj se ne bi rabil matrati in pisati
so pa vse pogoje sedaj (letos ) spremenili hvala jim saj je bilo prej zguba cajta in dela z njimi
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
če bi prebral dva posta zgoraj se ne bi rabil matrati in pisati
so pa vse pogoje sedaj (letos ) spremenili hvala jim saj je bilo prej zguba cajta in dela z njimi
Sem potem videl, ko je ze bilo napisano... Sicer nic ne skodi, ce so napisane dejanske izkusnje z datumi...