Subvencija - pomoč

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jaz govorim o 2€ za 1m2 10cm volne, ne 20 centov...

No, pa saj ni nič novega, da nabijaš tja v 3 krasne...

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
žal ne

Evo pol se pa z njemu zmen da ti povrne subvencijo.

tongue-1.gif

A ti to renoviras, al mas novogradnjo ??

hehe...ti šaljivec
wink-1.gif

novogradnja

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
ne more ti monter uveljavljat tvoje subvencije, ker je potrebno napisati parcelo, lastništvo itd...on paje lastnik česa pri tebi?

a misliš da dajejo subvenencije na lepe oči
wink-1.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
2.960
606
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ne more ti monter uveljavljat tvoje subvencije, ker je potrebno napisati parcelo, lastništvo itd...on paje lastnik česa pri tebi?

wink-1.gif

Ti tud pravis, da stranki vsaj ponudis opcijo z subvencijo. Njemu pac ni bila ponujena in pri novogradnji tud ne vem, ce je.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

wink-1.gif

ničesar
wink-1.gif

ampak a misliš, da je danes tako težko pridi do ZK izpiska, tam pa vse lepo piše
cool-1.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Kaj pa ce je to kar graditelj hise pokasiru ?

evil.gif

e ti nacek,pacek ne more on pokasirati pod nobenimi pogoji

pozdrav.gif

sigurno se ja znasel
Problem je v tem, da sem TČ in priklop urejal oz. mi je uredil graditelj hiše. Jaz sem dal njemu denar za celotno inštalacijo in to je to
redface-1.gif

daj ti to bolj podrobno razloži kako to gre,da do bi subvencije tisti ki je vgrajeval opremo
če to gre je super . zanima me zato ker bi to jaz tudi tako delal in pokasiral namesto strank
sam namreč urejam za stranke dokumentacijo za subvencije ko to želijo seveda proti plačilu za stroške ki mi nastanejo.

pozdrav.gif

Evo se sam si izjavu ,da uredis vso zadevo tudi za subvencijo.
Torej je izvajalec zamocu.

smirk-1.gif

normalno da jo uredim z vsemi njegovimi podatki ,slikami .moj predračun in tako naprej.
izvajalec ni zamoču na nobeden način saj ,če je invenstitor zainteresiran za subvencije jih bo tudi vložil ,izvajalec mu lahko samo predlaga.
ne vem kako bi izvajalec dobil subvencije nazaj saj mora biti naveden točen naslov ,lastnik davčna številka in še ku drugih podatkov ki jih EKO sklad tudi preverja.Če bi bilo tako bi vsi izvajalci pisali za subvencije kot nori pa to ne gre . Vse se preverja tako da od tega ni nič.Če si ti razlagaš po svoje si pač razlagaj koliko ti paše samo ne nakladaj z svojimi izjavami tam gori "kaj če je ..." sam pokasiral subvencije in tako naprej .Še enkrat to ne gre .

pozdrav.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Na EKO skladu preverjajo št. računa?
grims-1.gif

Lahko daš vse podatke o stranki, št. računa pa svojo.
evil.gif

zdaj pa vidim da že filozofirate preveč o teh subvencijah
pa kaj mislite da so na EKO skladu tako nori da nič ne preverjajo da kar tako denar delijo
če ti pravim da ti na koncu ko ti odobrijo subvencije podpišeš pogodbo z njimi kot lastnik in še kup drugih stvari .

pozdrav.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj obstajajo "začasni naslovi"...
grims-1.gif

Podpis pa ne verjamem da kdo preverja.
evil.gif

preverjajo pa številke parcel
ne vem kako bi bilo če bi en podjetnik imel tolko parcel in hiš da bi tako delal
no pa naj ti bo v zadovoljstvo če ti tako misliš pol pa naj bo po tvoje
grin1.gif

pozdrav.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj ni problem dobit št. parcele in lastnika. Pač daš vse na investitorja, in pišeš, naj ti pošto pošiljajo na začasni naslov, ker še ne stanuješ v novogradnji.
evil.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj ni problem dobit št. parcele in lastnika. Pač daš vse na investitorja, in pišeš, naj ti pošto pošiljajo na začasni naslov, ker še ne stanuješ v novogradnji.
evil.gif

patriot in @nacek
prepuščam vajinemu sanjanju o sbuvencijah . lahko noč prijatelja in lepe sanje vama želim
pa še en rek : Bog odpusti jima saj ne vesta kaj pišeta

pozdrav.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
2.960
606
113
A si pozabu da zivimo v Sloveniji.
Kar ne velja za ene je drugim dovoljeno.

evil.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
ksz

Hipotetično vprašanje.
Kaj če 2 leti nazaj vržeš staro peč ven in se od takrat naprej ogrevaš s toplovodom. Potem se pa odločiš da boš namesto toplovoda spet montiral novo peč. Kaj jim tukaj poslikaš? Centralo toplovoda, a bi moral imet staro peč poslikano?

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
KZS

Gremo nazaj na temo.

Torej, če bi rad subvencijo za novogradjo, sem videl,da so do 150 m2 . To pomeni,da moraš met projektno dokumentacijo za 150m2 neto ogrevalne površine ali imaš lahko več npr. 200 m2. Pač dobiš subvencionirano za samo do 150m2. Drži ali se motim?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Hm, da nisi ti kaj pomešal? 150m2 je letos omejitev za fasado. Tu lahko imaš npr. 500m2, ampak subvencijo dobiš samo za 150.

Ne vem, je tako težko prebrat razpisne pogoje?