Subaru Legacy GO-K4-245

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Da vržem na Alter, ker se hitro kaj izve.
1.2. ura cca 21.30. AC logatec-vrhnika.
Se vključim na AC, ravno za plugi. Itak, vse se premika cca 50km/h, kar je za moje pojme top, pred sabo imaš lepo spluženo cesto, in počasi,ampak ziher napreduješ proti cilju.
Vozim po voznem pasu, tretji za plugom. Na prehitevalnem prav tako vozijo za plugi.
Za mano pride dotični subaru - tablica je v naslovu teme. Začne blendat. Ok, si mislim, pač ponesreči ali nekaj podobnega. Blenda naprej. In spet in spet. Kao, da se umaknem oz, v smislu - jaz imam subaruja, kaj se pa greste počasneži za plugi.
Zmanjšam na 30, da se frajer vrže na prehitevalnega, češ, da bo tam hitreje prišel do cilja. Vzporedno. Pogledam - noter štirje frajerji, jim kažem, kaj se grejo( oziroma, kaj se gre voznik). Je bilo v igri še neko trobljenje ipd, ampak me je frajer tako pogrel, da sem ga hotel počasi ustavit in mu cca 5 vzgojnih upalit okoli njegove prismojene betice.
So potem vrli štirje mladeniči bulili naprej v vetrobransko steklo,(saj se ni nič zgodilo) nikakor niso hoteli "flirtat", da bi kakšno rekli prek spuščene šipe.
Povem pa temu 4x4 frajerju, da naj ne špila frajerja pred kolegi, ker ga bo enkrat pokasiral. Tako da, če ga kdo pozna, naj ga malo opomni, da ne bo 4x4 šerif po cesti.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.342
2.708
113

smile-1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Hehe, imaš prav. Poglej, tudi umaknem se takemu k.retenu - samo človek božji - kam pa bo šel? A se mu bo plug umaknil, da gre proti LJ kolegom kazat, kako subarujev AWD zmore fiziko premagat? Pa ne me narobe razumet- imel bi takega legacyja takoj za Kio AWD
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Enako ko v koloni prehitevaš kolono tovornjakov, pa zadaj BMW fahrer (aja, pardon, oni niso takšni) blenda, da se mu umakneš. Ja kam? Pod tovornjak? Da boš potem pred mano dalje vozil v koloni?

Ali pa prehitevaš s 130 nekoga, zadaj prileti voznik, pač ene znamke
grin1.gif
in ti blenda, da se umakneš. Seveda, ker je neomejeno pri nas na AC...

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Pa če bi bil vsaj prehitevalni pas
bonk.gif

Ne moreš verjet, kaj vse to špila po glavi tem frajerjem
uf-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
nimas kej... mladina nepremisljena, k misli da se 4x4 kr v neskoncno drzi na cesti... sej ga bo hitro izucilo, da tud 4x4 ni vsemogocen in bo zaplesal na ravnini al pa v kaksnem ovinku...

ker model, letnik legacya pa je bil?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.342
2.708
113
Dam se jaz danasnjo pritozbo cez GO in 4X4.
smile-1.gif

2164481-WP_20150201_003.jpg

Priponke

• 2164481-WP_20150201_003.jpg
    2164481-WP_20150201_003.jpg
    150,9 KB · Ogledi: 240

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Ne, tisti, ki so bili potem že boxer diesel, ampak ne ostrih linij. Tisti prvi legacy, ki je bil "lep" Evropejcem.

danci1973

Zelenc'
1. feb 2015
2
0
1
Si preveril, da nisi imel slučajno zadnjih meglenk prižganih? Oz. da ti delajo zadnje luči?
sprasujem se.gif
Morda pa je imel dober razlog za blendanje...

Ampak ne, na kaj takega se seveda ne pomisli - itak da so vedno drugi bedaki in objestneži...
stupid-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Verjetno je tus to pomislil ane. SPloh glede na to da so ga mulci iognorirali. Če bi imel meglenke prižgale bi vrjetno lahko mulc normalno sugestiral čez okno. aja ne na to pa nisi pomislil ane

danci1973

Zelenc'
1. feb 2015
2
0
1
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Verjetno je tus to pomislil ane. SPloh glede na to da so ga mulci iognorirali. Če bi imel meglenke prižgale bi vrjetno lahko mulc normalno sugestiral čez okno. aja ne na to pa nisi pomislil ane
Verjetno bi avtor prve objave tudi napisal, če bi na to pomislil in preveril - s podrobnostmi o 'onem drugem' ni šparal.

Poleg tega je februarja ob 21:30 še rahlo mračno in dvomim, da bi avtor dovolj dobro videl znakovne sugestije.

Nazadnje urejeno:

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.710
77
48
Po moje so mu pa blendal ker so zarad vijuganja misll da telefonira al pa da je pijan. Niso mu pa sugestiral, ker so se ga ustrašl. Sigurn je blo tko. Če dobr pomislm sploh ni varjante da bi lahko blo drugače.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Povem pa temu 4x4 frajerju, da naj ne špila frajerja pred kolegi, ker ga bo enkrat pokasiral.

Samo ne od tebe
evil.gif
Pa kaj jokaš tukaj. Umaknil bi se pa bi bilo. Pač tebe je motilo blendanje njega pa da si na prehitevalnem 30 peljal...zdaj kdo je imel bolj narobe pa jaz ne vem. In ja zdaj boš pa kar ljudi pretepal. Pa kako veš, da nebi on tebi eno nazaj primazal pa bi bila dovolj da padeš...kaj boš pa potem...

Ste eni res slike za iskat. Pametni v BM vsem bi pamet solili, ko vam pa nekdo špegu pokaže pa na v jok pa na drevo.
10.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.372
301
83
Pa si prebral na katerem pasu je vozil? Ti bi šel na odstavnega, zaradi takega kretena za tabo?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:

l...zdaj kdo je imel bolj narobe pa jaz ne vem.
Edina stvar ki je tu narobe je tvoje bralno razumevanje.

OP
brezveze se bockati s takimi bedaki, škoda živcev oz. še česa drugega.

Nazadnje urejeno: