V mrazu baterijo bolj hitro "pobira", sploh staro.Vseeno takšnaamaterja ta dva Madžara tudi nista bila, saj sta imela spalko in nekaj živeža. Nista šla gor v natikačih, ker bi že do sedaj zmrznila.
Očitno je moški poškodovan, čudi me, da ženska ne ve kje točno je, razen, če mu je zdrsnilo. Vidljivost v gorah pa je itak v takh razmerah blizu nule.
Tudi GSM bi jima naj dela, me čudi, zakaj nista poslala GPS koordinat svoje lokacije.
Saj so napisali, cca 200m je dol padel ponoči.Očitno sta se v nekem trenutku danes ločila, da so našli samo njo.
Pozabil dodat, da Mav ima “tahudo” licenco in je več kot dovolj kvalificiran za te sorte podvige.Na to temo bi verjetno lahko tudi MaverickT kaj povedal, bi znal imeti kaj izkušenj s tem.
Jp jp, Maverick fura "go hard or go home" scenoPozabil dodat, da Mav ima “tahudo” licenco in je več kot dovolj kvalificiran za te sorte podvige.
Ni tako hudo. Sem precej Dolomitov prehodil s frendi, oddelal vse ferate okrog Selle, brez vodnikov, pa ni bilo nikoli nobenih težav. Res pa je, da so vodniki tam nuja, ker pride poleti folk iz cele Italije na počitnice, marsikdo je hribe videl samo na slikah. Potem si pa zaželijo kakšno besno ferato in tam je res koristno, da imajo vodnika.Sam tko za usput: jaz sem na Prehodavcih govoril s čehom al slovakom (sm že pozabu), ki redno obiskuje slovenske gore. Je rekel da mu je v Sloveniji bolj všeč kot v Italiji in Avstriji, ker je reševanje dobro rešeno in pa da imaš svobodo it kamor hočeš, ker pri njih bojda rabiš za vsako bolj resno turo vodiča.
Od kdaj BMW terence dela?
Kaj te vleče v Alta Badio? Če imam za smučanje izbiro, raje Canazei.Nene sem nerodno napisal, vodnike rabiš pri njih (Češka ali Slovaška, pozabil). V Italiji in Avstriji zna za razliko od Slovenije udarit po žepu če rabiš helikopter. Jaz sem dosti v Alta Badii in imam coriss z doplačilom za nad 3000m, upam da ne bom nikoli rabil.
Ne smučam ampak hodim in kolesarim.Kaj te vleče v Alta Badio? Če imam za smučanje izbiro, raje Canazei.
Kaj pa tebe vleče v Canazei?Kaj te vleče v Alta Badio? Če imam za smučanje izbiro, raje Canazei.
To so bili časi. Letos nisem bil niti enkrat v kanjonu, lani pa sem vodil točno dvakrat. Družina, delo, gradnje. Pa še iz zveze sem izstopil zaradi različnih pogledov na vseskupaj. Bom pa to počel še za lastno veselje, pa še kakšen soteskarsko povezan projekt imam v planu...Jp jp, Maverick fura "go hard or go home" sceno