Al pa mercedesa E nabavi. 80 litrov kestla (90 če se fajn namatraš pa po kaplcah točiš na koncu) poraba pa tam okol 5l tud po AC (9. prestava). Nardiš 1500km z njim šla malaNaslednjič karnister stisnem med kufre, pa bodo vse cote pol smrdele.
In kak je sedaj z Grčijo bomo lahko šli ali ne?
Ko maš polno streho neja gre skozi. Pa doli se te tudi kaj pelaš nekam.Fantički: Bitola - Vasiliki je čisto malo manj kot 400 km, ne mi rečt, da ne morete 800 prevozit z enim tankom (za rezervo pa 10L kantica).
Mogoče premalo zapravljamo, pa imajo drugi prednost.Se tudi jaz sprašujem v čem je fora, da nas prav vsi (vključno s hrčki) ignorirajo.
Kaj si jaz mislim o Janši je žal nepomembno za odpiranje avstrijske, nemške, srbske, ... meje.ti nebi ignoriral države, ki jo Janša vodi? Kak naj verjamejo, da je vse ok če itak skos laže.
Niš - Sofija - Sever Grčije?Kako se lahko pride na sever Grčije , če Makedonija ne odpre meje do 27 junija?
A cene so jim tan nabili letos da brezveze. Anek iz benetk do igoumenitse, notranja kabina 800 eurZ trajektom
Zaenkrat so -> https://bg.usembassy.gov/novel-coronavirus-covid-19-information/Pa je Bolgarija odprla mejo za Slovenijo, oz bo?
Ali ni dostop do Grčije zaenkrat možen samo preko dveh letališč?Kako se lahko pride na sever Grčije , če Makedonija ne odpre meje do 27 junija?
Ali ni dostop do Grčije zaenkrat možen samo preko dveh letališč?
Kolko sem bral ja do 15.6. pol bi pa naj sprostili nekatere meje, vlake in to.Ali ni dostop do Grčije zaenkrat možen samo preko dveh letališč?
Iz albanije ne spusčajoAl pa če se ti da čez Albanijo rint.