streljanje v rožni, lj

Komisar

Pripravnik
1. okt 2007
102
0
16
Centralni komite
Mafijski obračun, kaj pa drugega. Osebno se mi zdi še najbolje, da se preprodajalci in mafijaši med seboj pobijejo. S tem sami poskrbijo za sanacijo kriminalcev, saj lahko policija spravi tudi morilca za zapahe. Dve muhi na en mah. Ko bi bila vsaj naša policija potem res dovolj marljiva in pripravljena zapirati kriminalce, namesto da se ukvarja z legalizirano krajo denarja poštenih državljanov s pomočjo stacionarnih radarjev.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
policija nima jajc za take zadeve.zato ker vejo da bojo roza majčkarji se jim maščevali v zasebnem življenju.
to bi morali prav specijalce organizerat pa pometat vse skupi v čuzo za 20-40 let.sam kaj bojo naredili če so 50 % korumperani.ni te moči v sloveniji da bi raztrgali te namišljene pink t-shirt mafijozarje.zdaj se razvijajo vrjeli ali pa ne.če jih zdaj nebojo ustavli jih nebo nikoli.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Take tudi jaz razmišljam. Treba je uletet s kakšno SWAT ekipo. To bi šele zaleglo. Kaj češ tisti policajčki, ki nimajo niti osnovne šole končane pa da bi oni tolkli po mafijaših. Oni naj snemajo z radarji pa pišejo položnice.

Pa kaj nihče od Policije ne gleda filmov pa da vidi, da imajo v tujih državah posebne enote za tako vrsto kriminala.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Pa kaj nihče od Policije ne gleda filmov pa da vidi, da imajo v tujih državah posebne enote za tako vrsto kriminala.
Kdo je pa rekel da jih pri nas ni?
grims-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
itaq, cela specialna enota čuva Strojanove....joj kere buče valite....bolje da ste tiho če ne veste kako stvari stojijo
wink-1.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Citat:
Uporabnik predator pravi:

itaq, cela specialna enota čuva Strojanove....joj kere buče valite....bolje da ste tiho če ne veste kako stvari stojijo
wink-1.gif

kako pa stojijo? v Ambrus takoj prletijo , sam da se mal naroda zbere......not?

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Si prepričan da je tisto specialna enota in da niso to samo policisti opremljeni s "ščitniki"
grims-1.gif

btw sem blizu korita in bi lahko marsikaj povedal ampak ne bom....preprosto se mi ne da, ker itaq vsi veste vse....nima smisla
wink-1.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Si prepričan da je tisto specialna enota in da niso to samo policisti opremljeni s "ščitniki"
grims-1.gif

btw sem blizu korita in bi lahko marsikaj povedal ampak ne bom....preprosto se mi ne da, ker itaq vsi veste vse....nima smisla
wink-1.gif

danes sem se peljal mimo in so me ustavili policisti vprašali kam grem in sem videl zraven policistko, ki jo poznam iz lj in vem da z specialno enoto nima nič.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Dante pravi:
Citat:
wink-1.gif

specialna enota šteje manj kot 100 ljuid v slo, če se ne motim...tko da sigurno niso v amrusu...

tiste želve, ki so pa na nogometnih tekmah, pa v amrusu, pa čist navadni policaji v popolni bojni opremi. kapish?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik Dante pravi:
Citat:
wink-1.gif

specialna enota šteje manj kot 100 ljuid v slo, če se ne motim...tko da sigurno niso v amrusu...

tiste želve, ki so pa na nogometnih tekmah, pa v amrusu, pa čist navadni policaji v popolni bojni opremi. kapish?

Ja nekaj takega okoli 100 razdeljeni v A (udarna) B (rezerva in ostrostrelci) in C (logistika) enoto.
Oni ukrepajo ob hujših kaznivih dejanjih, aretacijah, ki so zelo tvegane (oboroženi kriminalci, itd.), spremstvu denarja kat. 8, protiteroristično delovanje, varovanje zelo riskantnih dogodkov (Ambrus to ni) in vedno so zamaskirani edini razpoznavni znak od ostale policije je rdeči panter na črni podlagi z napisom SPECIALNA ENOTA.
Delovna doba takega policaja je 3-5 let potem pa je zdravstveno izrabljen (raznorazne poškodbe predvsem sluha) potem gre nazaj v navadno enoto ali pa gre v C.
So pa izredno dobri zasebni varnostniki ker nisi toliko petelinasti kot npr američani.
Aja v vseh teh letih +15 niso še nikogar ubili (tok tok) vedno so rešili situacijo na miren način.

POSEBNA ENOTA so pa navadni policaji, ki so dali skozi mini tečaj in dobijo želva oklep in pendrek in oni so v Ambrusu.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
hvala za razlago. sem bil začuden, da uporabljajo trenirane specialce za peacekeeping forces.

B81

22. jul 2007
37.007
10.535
113
KSZ

OT:

Enkrat sem gledal en film, kjer so imeli tako ekipo, ki je eliminirala tatove v trgovinah, pa take podobne...ve morda kdo, kako se je reklo filmu?

Lp

On Topic: Me veseli, da se ta žvat med sabo strelja. Vsak dan bi se mogli.