Streljanje v Parizu

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Meni to vseskup disi po novi invaziji na bliznji vzhod, kjer bomo spet preganjali grde teroriste

Kaj jih bomo po bliznjem vzhodu, če jih imamo že tukaj
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne živeti v preteklosti.

Danes so takšna dejanja povsem nesprejemljiva.
Tudi takrat niso bila. Sam alterja še ni bilo, da bi lahko nabijali

Zgodovina se očitno res ponavlja. Sam v drugi obliki.
Zmeraj se je pa zapletlo z vero, raso.....

Seveda...v času egipta in mongolov so že ljudje hodili po luni, etc..

ajaa
sprasujem se.gif
to pa redki vedo

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sem ze na prvi strani omenil, kako bodo prisle zdaj na plano ideje o zarotah...

Ampak sem pricakoval da bo easy zacel...

Zgodbicam, da je sadam bil grda baraba, ki jo je treba odstranit, kar je sluzilo za invazijo v irak, si tudi verjel?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Ne ne, to da je baraba je bilo tako ali tako spošno znano, Sadama je bilo treba odstranit, ker je skrivaj proizvajal orožja za masovno uničenje in so Američani točno vedeli kje jih ima ter jih z natačno in bliskovito akcijo kasneje tudi uničili. Oh wait, v bistvu jih niso našli, so pa u nulo razdejalo državo ter pripeljali lastne gradbene ter naftne firme. Oh ta ameriška zunanja politika
srce-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Sej ce malo berem tu gor kako zdej poci neka bomba pred dzamijo in tu pa tam pade kaksen policist, se mi zdi da slovenceljni pa le nismo take peeche ko pac noben ne zakoplje mrtuga pujsa na zemjo kjer bo dzamija stala, ce gledamo koliko je frenchijev in koliko nas smo cist ok, zjebala nas je evropa in podpora preteklega dejanja priseljevanja tujcev v evropo, zal smo se v vecini pri tem asimilirali samo evropejci...sevede ce smo bili peeche in se borili za tujce in njihove pravice, sam da bomo demokraticni.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:

take peeche ko pac noben ne zakoplje mrtuga pujsa na zemjo kjer bo dzamija stala,

Kaj kebab se že šteje za prašiča? Ali mora bit cel?
confused-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
problem edino bo, če se bodo začele zapirat EU meje...kdo bo potem delal za mizerne plače, mizerno delo?

Eh, kdo... ti pa jaz in ostali, do 75. leta. Če boš prej umrl, bodo pa dediči doplačali manjkajočo dobo...
crazy1.gif

Normalno, a mislite da prihajajo kamelarji v Evropo delat?!

Dobi posteljo, hrano in žepnino. Tako mu je 100x lepše kot v rodni deželi.

Pa tudi, kdo bo zaposlil neprilagodljivega nešolanega, ki niti jezika ne zna.

Dobra analiza stanja na Švedskem: http://swedenreport.org/immigration-3/

Še tole: Sweden belongs to the immigrants, not the Swedes – Former Prime Minister

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
...ksz...

http://bosnjaci.agency/identif...-ima-18-godina/

Citat:
Identificirani napadači; Sva trojica su Francuzi, dvojica od njih su braæa, najmladi ima 18 godina

Prema informacijama francuskih medija, policija je identificirala trojicu napadača koji su upali u redakciju satiričkog lista Charlie Hebdo i izvršili nezapamæeni masakr. Kako piše Metro News, riječ je o trojici francuskih državljana, jedan ima 18, drugi 32, a treæi 34 godine, a dvojica od njih su braæa.

Za njima po Parizu tragaju sve raspoložive snage, u akciju se uključila i vojska. Njihova imena zasad nisu objavljena.
Francuska policija tvrdi da su napadači otkriveni uz pomoæ lične karte koju su zaboravili u automobilu

Iako je francuska policija saopæila da je identificirala napadače na časopis Charlie Hebdo, objavljena informacija kako su saznali identitet napdača upuæuje na moguæu podvalu. Naime, francuski mediji su objavili informaciju da su braæa Kouachi otkriveni tako što je Said Kouachi zaboravio ličnu kartu u Citroenu C3 u kojem su pobjegli sa mjesta napada, a kojeg su ostavili u sjevernm dijelu Pariza. Teško je povjerovati u ovakve tvrdnje francuske policije, naročito nakon što smo svi vidjeli kako su napadači bili vrhunski pripremljeni za napad.

Izvor: Le Point

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Hm, zakaj si to pastal?

(ker je to vse že znano par ur, in tudi napisano v nam bolj prijaznem jeziku)

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

kar ne razumem je to, da če jim ni povšče evropski način življenja,komuniciranja in vsega naj se pač odselijo nazaj med pesek,meni tudi ne ustreza njihov način in zato pač ne hodim v dubaj na dopust kjer ne morem v miru spiti enega pira in vržt uč na mladenke v tangicah,ne rabijo oni trobit kako se mora živeti,naj se prilagodijo ali pa naj sp.izdijo nazaj kamele gont po pesku nas pa naj pustijo pri miru

Ravno v Dubaju se lahko lahko nagledaš bab v kopalkah s celega sveta in ob tem pijes mrzlo pivo.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Trenutno zabarikadirana v hisi, obkoljena. Pred tem ubila se eno policistko.
Zdej pa ne vem kaj je bolje, da ju vrzejo v zrak ali zbezajo ven. No lahko se sama obsodita.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Da sta onadva tudi ruknila policistko? To so nekaj govorili, da je bil zgolj en napadalec?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hm, zakaj si to pastal?

(ker je to vse že znano par ur, in tudi napisano v nam bolj prijaznem jeziku)

To sem pastal zato, ker vse to, ki je tebi znano že nekaj ur in tudi napisano v nam bolj prijaznem jeziku, še ni bilo objavljeno v tej temi ali pa sem spregledal. V takem primeru se opravičujem za ponavljanje.

Aja pa zato sem se oglasil, da te zdaj lahko opomnim, da še nisi odgovoril na nekaj replyjev na tvoje poste in da lahko to narediš zdaj oz. preden se spiše dodatnih 10 strani v to temo.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
policistki in enega javnega uslužbenca je "ruknil" nekdo tretji, ki naj ne bi imel veze z napadom na čarlija. policistka je podlegla poškodbam,

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Je pa lepo videti, da Francozi niso peečke, jim mošeje in restavracije danes bombajo, sicer sem proti nasilju, a čutim kar eno zadovoljstvo ob tem. Gre za sporočilo kabrioletarjem na višji ravni.

index.hr je tudi pogumno naslovil eno od novic; "ovo su heroji, koje su ubili islamisticke svinje"

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Načeloma ignoriram provokacije in brezvezne poste v smislu, da je spet USA kriva in o iraku in bushu.

Če pa sem spregledal kaj pametnega pa me opomni, žal nimam časa nonstop spremljat te teme :/

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Je pa lepo videti, da Francozi niso peečke, jim mošeje in restavracije danes bombajo, sicer sem proti nasilju, a čutim kar eno zadovoljstvo ob tem. Gre za sporočilo kabrioletarjem na višji ravni.

index.hr je tudi pogumno naslovil eno od novic; "ovo su heroji, koje su ubili islamisticke svinje"

Mi pa jim gradimo đamijo, slava zokiju!