Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Meni to vseskup disi po novi invaziji na bliznji vzhod, kjer bomo spet preganjali grde teroriste
Kaj jih bomo po bliznjem vzhodu, če jih imamo že tukaj
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Meni to vseskup disi po novi invaziji na bliznji vzhod, kjer bomo spet preganjali grde teroriste
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Tudi takrat niso bila. Sam alterja še ni bilo, da bi lahko nabijaliCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne živeti v preteklosti.
Danes so takšna dejanja povsem nesprejemljiva.
Zgodovina se očitno res ponavlja. Sam v drugi obliki.
Zmeraj se je pa zapletlo z vero, raso.....
Seveda...v času egipta in mongolov so že ljudje hodili po luni, etc..
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sem ze na prvi strani omenil, kako bodo prisle zdaj na plano ideje o zarotah...
Ampak sem pricakoval da bo easy zacel...
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
take peeche ko pac noben ne zakoplje mrtuga pujsa na zemjo kjer bo dzamija stala,
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
problem edino bo, če se bodo začele zapirat EU meje...kdo bo potem delal za mizerne plače, mizerno delo?
Eh, kdo... ti pa jaz in ostali, do 75. leta. Če boš prej umrl, bodo pa dediči doplačali manjkajočo dobo...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sem ze na prvi strani omenil, kako bodo prisle zdaj na plano ideje o zarotah...
Ampak sem pricakoval da bo easy zacel...
Zgodbicam, da je sadam bil grda baraba, ki jo je treba odstranit, kar je sluzilo za invazijo v irak, si tudi verjel?
Citat:
Identificirani napadači; Sva trojica su Francuzi, dvojica od njih su braæa, najmladi ima 18 godina
Prema informacijama francuskih medija, policija je identificirala trojicu napadača koji su upali u redakciju satiričkog lista Charlie Hebdo i izvršili nezapamæeni masakr. Kako piše Metro News, riječ je o trojici francuskih državljana, jedan ima 18, drugi 32, a treæi 34 godine, a dvojica od njih su braæa.
Za njima po Parizu tragaju sve raspoložive snage, u akciju se uključila i vojska. Njihova imena zasad nisu objavljena.
Francuska policija tvrdi da su napadači otkriveni uz pomoæ lične karte koju su zaboravili u automobilu
Iako je francuska policija saopæila da je identificirala napadače na časopis Charlie Hebdo, objavljena informacija kako su saznali identitet napdača upuæuje na moguæu podvalu. Naime, francuski mediji su objavili informaciju da su braæa Kouachi otkriveni tako što je Said Kouachi zaboravio ličnu kartu u Citroenu C3 u kojem su pobjegli sa mjesta napada, a kojeg su ostavili u sjevernm dijelu Pariza. Teško je povjerovati u ovakve tvrdnje francuske policije, naročito nakon što smo svi vidjeli kako su napadači bili vrhunski pripremljeni za napad.
Izvor: Le Point
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...
kar ne razumem je to, da če jim ni povšče evropski način življenja,komuniciranja in vsega naj se pač odselijo nazaj med pesek,meni tudi ne ustreza njihov način in zato pač ne hodim v dubaj na dopust kjer ne morem v miru spiti enega pira in vržt uč na mladenke v tangicah,ne rabijo oni trobit kako se mora živeti,naj se prilagodijo ali pa naj sp.izdijo nazaj kamele gont po pesku nas pa naj pustijo pri miru
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hm, zakaj si to pastal?
(ker je to vse že znano par ur, in tudi napisano v nam bolj prijaznem jeziku)
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Je pa lepo videti, da Francozi niso peečke, jim mošeje in restavracije danes bombajo, sicer sem proti nasilju, a čutim kar eno zadovoljstvo ob tem. Gre za sporočilo kabrioletarjem na višji ravni.
index.hr je tudi pogumno naslovil eno od novic; "ovo su heroji, koje su ubili islamisticke svinje"