meta oz. sintetika....drgač pa prejšnji teden mladoletnik pa pokajoči bomboni bomboniDragi pepe, daj me poduči katero novo drogo probava večina mladih dandanes. Poleg trave, alkota in podobnih zadev, pa seveda da probava večina kot praviš.
O gospon Toporišič!Kaj zdaj, jo je dokončal ali nedokončal![]()
Govoril je o večini. Po večini je pa še vedno stara klasika, prednjači marihuana.meta oz. sintetika....drgač pa prejšnji teden mladoletnik pa pokajoči bomboni bomboni
A preveč filme gledaš, kjer negativci največkrat tud zlobno zgledajo ?Neverjetno da je tak žgoljavec sposoben natedit tak pokol.
kalbo tud travca ni več tko nedolžna, ima že ohoho dodatkov pa to ne govoriva o ljubezni in substralu, ampak o manj prijaznih dodatkih (od genskih modifkacij do dodatkov pri rasti) katerih cilj je da da travca vse od sebe. Vsi ti dodatki pa pridejo v telo tako da tudi to pusti svoj delež.Govoril je o večini. Po večini je pa še vedno stara klasika, prednjači marihuana.
Tip je bil star 21 let, kar bi že pred 100 leti bila polnoletnost. Odrasel in vsaj približno zrel človek se ne more izgovarjati na težko mladost in napake staršev. To je treba predelati in biti boljši. Nič ne kaže, da bi bili starši kriminalci. Mogoče niso bili idealni, ampak kaj naj potem pričakujemo od ljudi, ki staršev sploh niso imeli in so dali skozi n rejnikov in nekih domov? Se bo skoraj vsakemu takemu strgalo? Kako to, da po treh težkih vojnah v prejšnjem stoletju, ko je bilo veliko zanemarjanja in zlorab, ni bilo več takih dejanj? Na hitro se spomnim samo Aziza Kelmendija, pa še tam je bil zadnji triger politične narave. Čeprav je vprašanje, če je kdo takrat zares poskušal ugotoviti vzrok.
Tudi glede beograjskega pubeca sem prepričan, da obstajajo še slabši starši. Kako to, da drugi otroci tega niso storili?
Tip je bil star 21 let, kar bi že pred 100 leti bila polnoletnost. Odrasel in vsaj približno zrel človek se ne more izgovarjati na težko mladost in napake staršev. To je treba predelati in biti boljši. Nič ne kaže, da bi bili starši kriminalci. Mogoče niso bili idealni, ampak kaj naj potem pričakujemo od ljudi, ki staršev sploh niso imeli in so dali skozi n rejnikov in nekih domov? Se bo skoraj vsakemu takemu strgalo? Kako to, da po treh težkih vojnah v prejšnjem stoletju, ko je bilo veliko zanemarjanja in zlorab, ni bilo več takih dejanj? Na hitro se spomnim samo Aziza Kelmendija, pa še tam je bil zadnji triger politične narave. Čeprav je vprašanje, če je kdo takrat zares poskušal ugotoviti vzrok.
Tudi glede beograjskega pubeca sem prepričan, da obstajajo še slabši starši. Kako to, da drugi otroci tega niso storili?
Ne dvomim, da imajo novi pojavi v družbi, ki jih pred desetletji ni bilo, večji vpliv za pojav teh deviacij pri ljudeh kot jih ima slaba vzgoja in maltretiranje vrstnikov, ki v človeški družbi nista nova pojava.
Pazi, zdej te bo dal na ignorNi mi točno jasno kaj bi ti rad, izumil enačbo iz katere pade množični morilec?, ampak natrosil si kup neummosti, največja, pri kateri sem nehal brat, pa je da po treh vojnah ni bilo podobnih dejanj.