Streljačina v Beogradu

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.708
10.051
113
Samo ne čutim potrebe, da razpravljam z vami. Mene ne moti tako kot vas, če se kdo z vami ne strinja. Vsak ima pravico do svojega mnenja.
Imamo tu sicer strokovnjake, ki znajo svoje otroke učiti varnega obnašanja v prometu, z njimi prevozijo n ur in jih tako dobro usposobijo, da na praktično na prvi vožnji skoraj pobijejo sebe in svoje kolege. S takimi se jaz ne morem meriti po znanju in sposobnostih.
Dragi soforumaš, me veseli, da imaš/si imel/boš imel idealne najstnike doma, ki nikol niso naredil nobene neumnosti, so vedno upoštevali vse tvoje nasvete in se vedno ravnali po tvojem zgledu. Mislim da se tak najstnik še ni rodil.

Moj je imel pa v tem primeru veliko srečo, da je imel možnost svojo napako popravit in se iz nje nekaj naučit. Mojster, tale ti je bila pod pasom ali še nižje.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.027
7.453
113
Samo ne čutim potrebe, da razpravljam z vami. Mene ne moti tako kot vas, če se kdo z vami ne strinja. Vsak ima pravico do svojega mnenja.
Imamo tu sicer strokovnjake, ki znajo svoje otroke učiti varnega obnašanja v prometu, z njimi prevozijo n ur in jih tako dobro usposobijo, da na praktično na prvi vožnji skoraj pobijejo sebe in svoje kolege. S takimi se jaz ne morem meriti po znanju in sposobnostih.

Karma is a bitch...

• Všeč mi je
Reactions: nacek

erikson

Guru
25. avg 2007
23.359
7.117
113
Malo nenavadno, za služenje vojaškega roka ni bil primeren, za pridobitev orožja pa.

Storilec je marca opravil psihološki test pri civilnih organih, kar mu je omogočilo zakonito pridobitev pištole. Ga je pa pristojna komisija za novačenje avstrijskih oboroženih sil zaradi duševne nestabilnosti razglasila za neprimernega za služenje vojaškega roka, je poročala televizija Servus.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.708
10.051
113
Malo nenavadno, za služenje vojaškega roka ni bil primeren, za pridobitev orožja pa.

Storilec je marca opravil psihološki test pri civilnih organih, kar mu je omogočilo zakonito pridobitev pištole. Ga je pa pristojna komisija za novačenje avstrijskih oboroženih sil zaradi duševne nestabilnosti razglasila za neprimernega za služenje vojaškega roka, je poročala televizija Servus.
No prvi si, ki je izpostavil dejanski problem. Nobene droge, noben dvakrat žgan. Pištola je bila čist prelahko dosegljiva.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.759
5.361
113
Karma is a bitch...
Moji so prva leta vožnje že dali skozi, tako da ne skrbi. Kar storijo, je njihova odgovornost. Majstor je super pameten, kako nihče drug nima pravega mnenja razen njega, ampak rezultati v praksi mu nekako tega ne potrjujejo. Jebi ga. Zmeraj sem sicer občudoval samozavest glasnih ljudi, ki so se imeli za najbolj pametne, ker so vodili največ propadlih projektov.

Avstrijska policija očitno ne dosega pravih ciljev s svojim načinom informiranja.
Štajerec iz Lipnice obupano roti javnost: Nisem strelec iz Gradca

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.027
7.453
113
Saj se ne omejuje na mlade voznike... Tok je stvari v življenju, nad katerimi mislis, da si tudi ti in tvoji, pa te lahko fejst spodreže...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.708
10.051
113
Moji so prva leta vožnje že dali skozi, tako da ne skrbi. Kar storijo, je njihova odgovornost. Majstor je super pameten, kako nihče drug nima pravega mnenja razen njega, ampak rezultati v praksi mu nekako tega ne potrjujejo. Jebi ga. Zmeraj sem sicer občudoval samozavest glasnih ljudi, ki so se imeli za najbolj pametne, ker so vodili največ propadlih projektov.

Avstrijska policija očitno ne dosega pravih ciljev s svojim načinom informiranja.
Štajerec iz Lipnice obupano roti javnost: Nisem strelec iz Gradca
Majstore, na fejst pritlehen način si prikril to, da si zinil glupost. To je vse in nič drugega. O tisti situaciji, nadaljevanju, mojem poučevanju in zgledih ne veš nič, sodiš po dogodku ki se komot tvojmu zgodi. Tko da bo kar držalo tisto od karme.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.759
5.361
113
Kalbo, drži se teme in pri komentiranju upoštevaj svoje sposobnosti, ki ti jih je preteklost pokazala.
Očitno pa je, da ti veš kaj je karma.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.039
7.654
113
Ironično vsak mesec poslušamo kako se je nekdo zabil z avtom v množico. Do avta prideš prelahko!

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.708
10.051
113
Kalbo, drži se teme in pri komentiranju upoštevaj svoje sposobnosti, ki ti jih je preteklost pokazala.
Očitno pa je, da ti veš kaj je karma.
Zašel si s teme s privoščljivo omembo karambola mojega sina ti, ker se nisem strinjal z nebulozo o drogah, da ne omenjam da si se zlagal, v avtu je bil sam. Da ne pozabimo. Da primerjave otrok s propadlimi projekti niti ne načnem. Zdej pa hinavsko odpeketaj.

jello

Guru
22. sep 2008
10.568
4.001
113
Potreba po napihovanju jajčk kako je svoje otroke vzgojil tako da se jim v življenju ne more zgodit absolutno nič nepričakovanega, neželenega in neplaniranega. Nič. Vse je nalašč in posledica pravilne vzgoje. Še ko (in če sploh) bodo tam nekje pri 150-ih jemali konec bo to samo ker bodo tako sami hoteli.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.626
-1.089
48
Valparaiso
Potreba po napihovanju jajčk kako je svoje otroke vzgojil tako da se jim v življenju ne more zgodit absolutno nič nepričakovanega, neželenega in neplaniranega. Nič. Vse je nalašč in posledica pravilne vzgoje. Še ko (in če sploh) bodo tam nekje pri 150-ih jemali konec bo to samo ker bodo tako sami hoteli.
alter vzgoja, tako je prav

no tale morilec iz Graza je bil razpuščen, slaba vzgoja, brez kontrole

mistique

Guru
16. jun 2009
14.665
2.434
113
Emona / Carnium
Saj je Pepe lepo napisal, da ne čuti potrebe po razpravljanju. Človek ne čuti potrebe, ki evidento obstaja, saj piše in razpravlja.
Empatija pa tudi ni kraj v hrvaški Istri.