Stožice

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
A to prav vidim, da stadion ni razprodan? Kar precej sedežev je praznih na tekmi Slovenija - Švica... a pa niso Stožice zgodba o uspehu, ki jo Ljubljančani tako zagovarjajo, da je bila upravičena gradnja v teh kriznih časih?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.180
1.964
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
A to prav vidim, da stadion ni razprodan? Kar precej sedežev je praznih na tekmi Slovenija - Švica... a pa niso Stožice zgodba o uspehu, ki jo Ljubljančani tako zagovarjajo, da je bila upravičena gradnja v teh kriznih časih?

O uspehu koga ali česa? Elaboriraj svoje razmišljanje, če ne boš začutil ogenj in meč Zokijevih štirih jezdecev apokalipse!
evil.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Na tekme NK MB bi komot prislo dovolj navijacev za napolnit stozice do zadnje vrste.

Kdo pa bo gledal naso pirovo repko z stojanovicem, ceferinom in ostalimi luzerji na celu.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj provociraš?

To je nogometni stadion, ki ga je Slovenija in Ljubljana nujno potrebovala.

Nekateri niso zaznali mojega sarkazma.

Ma smešno se mi zdi s kakšnimi argumenti so ljubljančani branili svojega župana češ kaj vse jim je dal in ena izmed velikih zgodb uspeha je po njihovem stadion in dva mostova. Danes pa niti reprezentančna tekma ni razprodana, vse kar se kvartalno tam dogaja je kakšen koncert Danijele, ki pa nikakor nebi mogel biti izveden v obnovljenem Bežigradu ali pa Tivoliju.

Evo, pa še Brazilija 2014 se nam bo izmuznila ko nas bodo eni švicarji nabili... Švica dala gol v gosteh.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Pa u izi fantje no, ni lih treba skos flejmat
smile-1.gif

Pač tko je, slo. reprezentanci ne gre lih bleščeče, švicarji so neatraktivna reprezentanca(dobra, ampak neatraktivna), o ljubljančanih ter njihovi zvestobi pa tudi vemo kako je.
Če nam bo šlo bodite brez skrbi da bo cela LJ hotla na štadion pa jamranje kako je še premejhn pa da mora bit za ljubljančane prioriteta da pridejo noter.
ps: matavž je car, mogoče končno celo dobimo sposobnega napadalca.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.180
1.964
113
Emona / Carnium
Po mojem bo že na Il divo povsem drugače, ko pridejo tudi štajerci pomagat filat dvorano
evil.gif
Jeba je samo to, da po vseh teh dogodkih, raja ne more v štacuno po fiš & čips.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.541
907
113
Jesen v Ljudskem vrtu: Tottenham, Panathinaikos, Lazio.
Jesen v Stožicah: Šaban Šauliæ, Helena Blagne, Halid Bešliæ

smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Ljubljančani ne, ampak zoki fanatiki...ki pa jih je v lj res veliko. O nasledli in zgrešeni naložbi športnega centra itak pove vse že dejatvo, da ima športna dvorana, katere sekundarna naloga in s tem pomemben vir dohodka naj bi bili koncerti, katastrofalno akustiko.
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
so prisotni vsi člani pingvinske stranke?
confused-1.gif

Zadnjič sem pred horseburgerjem v btc, kjer sem bil zmenjen, srečal gašpar gašparja...pa tko pač pozdravim bratranca, 'živjo, andrej andrej', pa je je un iz ps neki grdo začel gledat...
grin1.gif