Stopnja izobrazbe na Alter forumu

Vaša trenutna stopnja izobrazbe je

• Skupaj glasov
    252

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zato, ker neutemeljeno posplošuješ.

Sicer pa zelo zanimiv rezultat ankete!
zmaga.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Malo sumljivo visoka cifra je pri magisterijih in doktoratih. Saj ne rečem da ni mogoče, samo s tega foruma mi na pamet padejo kakšni trije, ki bi lahko imeli tako visoko izobrazbo, glede na zapise tukaj gor. mosseero, Jernej.... ?

p.s.: Seveda obstaja možnost, da je nekdo strokovnjak na svojem področju ampak je v prostem času smotan
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.735
11.009
113
Visoke cifre ja, upam, da je bila vsaj ta anketa poklikana pošteno
smile-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zato, ker neutemeljeno posplošuješ.

Sicer pa zelo zanimiv rezultat ankete!
zmaga.gif
Neutemeljeno posplošujem, ker je večina odgovorov na anketo v času mojega replaya bila "gimnazijski maturant"?
smirk-1.gif

Gimnazijski maturant je zame faliran študent, če do 25. leta starosti še vedno dosega le tako stopnjo. Sorry.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:

Previsoka glede na to kakšno muziko poslušaš.
hysterical-1.gif

Daj še enkrat poglej, zakaj sem napisal, kar sem napisal. V tistem trenutku je 25% uporabnikov glasovalo za "visoko strokovno izobraževanje", patriot je to izobraževanje označil za VII. stopnjo, jaz pa sem ga popravil, da je to VI. stopnja.

Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zanimivo, da je na alterju toliko bluzenja, ko pa ima 1/4 ljudi VII. stopnjo.
evil.gif

VI.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

srednja šola, plus en letnik enega faksa, plus 2 letnika drugega faksa ... se pravi, faliran dva put.
grin1.gif

če bo sreča, bom verjetno faliran 3 put ...
evil.gif

mimogrede, kolega, en najboljših v našem poslu, mi je nekega dne rekel - v našem poslu imaš lahko še toliko šole, ampak, ko si enkrat na ulici, ti nobena teorija ne pomaga, samo praksa, iznajdljivost in izkušnje - še najbolj od vsega pa - oko!
zmaga.gif