Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Moj priljubljeni položaj gledanja filmov na Abaku je z nogami na mizo pred monitorjem in naslonjen nazaj na stolu..
Novi deli so enake izvedbe kot stari. Brez ojačitev na kritičnem mestu . Rahlo sem zaskrbljen, da se bo nemili dogodek ponovil, zato na stolu ne sedim tako sproščeno kot prej.
Citat: Uporabnik Gonzo pravi:
Moj priljubljeni položaj gledanja filmov na Abaku je z nogami na mizo pred monitorjem in naslonjen nazaj na stolu..
Novi deli so enake izvedbe kot stari. Brez ojačitev na kritičnem mestu . Rahlo sem zaskrbljen, da se bo nemili dogodek ponovil, zato na stolu ne sedim tako sproščeno kot prej.
daj sedet kot prej pa fajn se nezgodno zavaruj..potem pa bo še kakšna teta kak € primaknila pa si boš lahk spinalisa nabavu. na tistih lahk tud seksaš jih ne uničiš za boga milega. win win kombinacija
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.