Stol ni zdržal..

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Za stol sem dal 130 €, in je menda dimenzioniran za pravega Alteraša.
grims-1.gif

Pravi alteraš fura Herman Millerja za 2k. Skeširanega kakopak.
smile-1.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
iZdržal pride od iPhone, iPad, iŠrot,...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
Danes so poklicali iz Hoferja, da je stol popravljen.
Dejansko stola niso popravljali, dali so samo nove dele zraven
aplauz.gif

qgy-IMG-81.jpg

Ne, likalnik ni bil predmet reklamacije
evil.gif

Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Danes so poklicali iz Hoferja, da je stol popravljen.
Dejansko stola niso popravljali, dali so samo nove dele zraven
aplauz.gif

Ne, likalnik ni bil predmet reklamacije
evil.gif

Tole si učeri zamudu: včeri je tekla debata huda debata o špricih, sestavi špricev, ter razmerje vsebnosti vino:voda oz mineralna voda.
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1943988/page/0/fpart/14/vc/1/nt/17 strani od 14 do 16

debata je tekal tud v smeri AlterŠpricerParty... zadeva ki bi jo bilo fajn predebatirat pa seveda tud realizirat

A tisto zadaj za pegleznom maš zamrzovalno skrinjo?

glede stola pa bog pomagaj kaj naj rečem. A maš kje sedti, da boš lahk tu gor z nami?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
Skrinja je zadaj da se samo naslonim če stol poči, in prepreči da ne padem na tla.
evil.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
Moj priljubljeni položaj gledanja filmov na Abaku je z nogami na mizo pred monitorjem in naslonjen nazaj na stolu..
Novi deli so enake izvedbe kot stari. Brez ojačitev na kritičnem mestu . Rahlo sem zaskrbljen, da se bo nemili dogodek ponovil, zato na stolu ne sedim tako sproščeno kot prej.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Morda bi si dal plehnate gate narediti za vsak primer
evil.gif
.
Sicer je pa nepredviden sex vedno vznemirljiv
smile-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
Ma ne gate. Kako je Cigo povedal, ko je padel z mopeda. "Če ne bi imel čokolade na glavi, bi mi počila albanija"
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Moj priljubljeni položaj gledanja filmov na Abaku je z nogami na mizo pred monitorjem in naslonjen nazaj na stolu..
Novi deli so enake izvedbe kot stari. Brez ojačitev na kritičnem mestu . Rahlo sem zaskrbljen, da se bo nemili dogodek ponovil, zato na stolu ne sedim tako sproščeno kot prej.
evil.gif

daj sedet kot prej pa fajn se nezgodno zavaruj..potem pa bo še kakšna teta kak € primaknila pa si boš lahk spinalisa nabavu. na tistih lahk tud seksaš jih ne uničiš za boga milega. win win kombinacija
cheer.gif