število partnerjev

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Najbolje, da ji začnemo iskati titulo
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Tip je bolj cenjen, če jih je podrl več, ker to dokazuje, da je jebach.

Ženska je bolj cenjena, če je številka nizka, saj visoka številka samo dokazuje, da zna neselektivno dati noge narazen.

Tako je vedno bilo in bo.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ali drugače: ključ, ki odpre več ključavnic je boljši kot ključavnica, ki jo odpre več ključev.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
angleška verzija je boljša

when a key opens many locks, it's a master key

if a lock is opened by many keys, it's a shitty lock

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ma to je krneki, danes sploh ne najdeš več ženske, ki se nebi gonila kot da se ji je scufalo. Če jo pa že najdeš je pa grda ali verna ali pa totalno nesamozavestna.
stupid-1.gif

Seveda nočem met take lahke ženske za svojo resno punco, še manj pa za ženo! Nikoli ne veš kdaj bo dala spet z lahkoto nog narazen - pa četudi ti nevemkaj obljublja.

So pa take ženske dobrodošle za ff
cheer.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
sej poznam eno tako, par mesecev po resni zvezi in se ji je že totalno scufalo
bonk.gif

okej, sej za ff je dobra
evil.gif

ni več kot je bilo, miselnost teh češpelj se je totalno spremenila, ne najdeš normalne. Skoraj loterija.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
ja, in ti, če bi se ti ena ponujala, bi rekel: Fak off, jaz pa nisem tak na izi!.
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ej merdzo.. a ne deluje to po tem principu? :D

If a key opens a lot of locks, then it’s the master key. If a lock is opened by a lot of keys, then it’s a shitty lock.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
hard to get ja
grin1.gif

ma ne, itak da rade volje pomagam taki. Stvar je samo v tem, da s tako žensko nikoli ne bi hotel imeti kaj resnega oziroma bi stalno imel to v glavi koliko jih je že rovarilo po njej
crazy1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Spirit,

to je v tvoji glavi, češ kolko jih je rovarilo, tipično razmišljanje devičnika. Kakšno naključje je, da ti nobene ne najdeš, hvala kurcu, saj živiš v dobi kurbanja! Ženske imajo možnost se jebat, samo bedak bi temu rekel, ne hvala. Jaz vem kaj je tvoj problem, tak problem je imel moj glupi prijatelj, on je hotel svetnico, pič.ke so se mu ponujale a on je trdil, da so ku.rbe da nima smisla z njimi, ker kako že gre "enkrat [censored], vedno [censored]". Na koncu je pri 28 letih končnoooooo zgubu nedolžnost in to z žensko k jih je imela 5 pred njim, saj mu je kasnej povedala, on se je zaljubil in evo zdaj skup živita, videt sta oba zadovoljna. Ti pa kar lepo išči, ampak našel ne boš, kvečjemu v bosni, kjer imajo žensk v razmerju 8:1 al neki tazga, v nekem mestu, ne vem, boli me. Skratka ne išči svetnice, temveč žensko s pametjo, če jo boš osvojil je pa na tebi, nobena ti ne bo potrkala na vrata in zaprisegla svojo zvestobo.

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
kaj teb ni jasno človek?
confused-1.gif

Pejt še enkrat prebrat pa boš videl da sem rekel da se ne branim lahkih. Samo nič resnega nebi imel z njimi, ker me to že v štartu odbija. Si sposoben sprocesirat in prepoznat to razliko?

Noben ne išče device, velika razlika je pa v tem če ima ženska 5, 15 ali pa 25 različnih tičev v sebi. Da o možnih boleznih ne govorimo... tebi osebno pa z veseljem privoščim eno tako, jih je imela že vsaj 20 v sebi
nahrung002.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Bla bla....vsi že dali vsaj 10 bab čez, kot da jaz ne vem kaj je internet.

Če ti nebi bil nedolžen, se ne bi obremenjeval s takimi stvarmi. Izkušen samec gre ven lovit, ne pa po forumu iskat simpatizerje oz. nasvete. Z veselem ruknem še tisto, ki jih je imela že 20, sam moja ne sme vedet, to je res problem. Pič.ka ni stiropor, to se ne znuca tolk hitr, kot sem rekel, vse je v glavi, "oh ona jih je mela že 5 komadov vsem, pa kušvala se je z drugimi" hahaha k sem bil star 15 let sm tko razmišlju, haha

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Saj ni fora v znucanosti pi*ke.

Vprašanje ali je ženska material za resno vezo, če jih je imela npr. 20. Nekaj pove o njeni mentaliteti in pičkodarnosti.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
no že tvoji odgovori povedo marsikaj o tvoji mentaliteti, to pa da hodiš z nožem po svetu zato ker se bojiš lastne sence pa še malo več pove o tebi.

lej fantek, nabijaš v tri dni, sploh neveš kaj govoriš. Tukaj je debata o tem ali te moti biti v resni zvezi z osebo,ki ima xy partnerjev pred tabo ali ne. Tukaj ni govora o tem ali dobiš žensko ali ne. Vidim da imaš ti probleme s tem, ker si to ven prinesel.
grims-1.gif

Citat:
k sem bil star 15 let sm tko razmišlju, haha
Ja zdej ko si star pa 18 si pa odrasel in si boga za jajca prijel.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Material za resno zvezo? Tega ni, saj sta za vezo potrebna dva. Maš kurbe, ki postanejo zveste in obratno, si upaš trdit, da temu ni tako?

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Spirit, jaz sem problem ane? Jaz ki bojda nosim nož okoli, kljub večkratnim trditvam, da to ni res. temo o tem kvazi problemu sem tudi jaz odprl?