število partnerjev

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Tvoja devica se bo slej kot prej zgonila
evil.gif
Redke so, ki ostanejo le na enem tiču

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Najboljš je dobit eno devico, jo v roku parih mesecev naučiš kako se stvari streže in ma da obvlada. Potem jo pa še oženiš in punca celo življenje sedi na tvojmu t..u;)

Ti si še mlad in ne veš ravno kaj dost o ženskah.Imaš pa lepe želje.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Najboljš je dobit eno devico, jo v roku parih mesecev naučiš kako se stvari streže in ma da obvlada. Potem jo pa še oženiš in punca celo življenje sedi na tvojmu t..u;)

Tako sem tudi jaz razmišljal ko sem bil star tam 15 let in dobil prvo resno punco devico ali hebatga, ni se izšlo, je že mimo
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
bolj važn je da si zadnji vsaj dok traje veza da ne nabašeš na kakšno kurvico k se goni okoli s drugimi

kurva zmer ostane kurva... najhuh kurve že mlade začnejo...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
inovativnosti v postelji ne manjka, samo če se skurva se skurva in je kurva. sam kurva to že v naprej načrtno dela...

in kdo pravi da je moja šla na sprehod?

a boli a? sem tebe zadeu? b mogu tvoj partner kej vedt?

niso vse take... verjem mi... sam opozarjam člane foruma...

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:

Tako sem tudi jaz razmišljal ko sem bil star tam 15 let in dobil prvo resno punco devico ali hebatga, ni se izšlo, je že mimo
smile-1.gif

Ja ja fantje tudi sam sem bil vseh svojih 26 let prepričan, da se kej takega ne more zgoditi. Vendar men uspeva že dobra štiri leta in nič ne kaže na to da jo drugi tiči srbijo.
100 ljudi 100 čudi....

Pa vrjemte, da ni moja prva, če je pa zadnja, to je pa spet druga pesem;)

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hehe, mene prav nič ne boli.......
grin1.gif

Glede sprehoda sem pač ugibala, ker si se mi zdel dokaj prizadet, hahaha
hysterical-1.gif

Moj pa ne rabi nč vedet, ker zelo slabo prenaša.......nenazadnje bi se v utegnil registrirat na Alterju in začel moriti in lajnati kaj svojega...........v opozorilo ostalim članom foruma
smile-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Lubči, če beremo zelo natančno, sem rekla, da bi moj začel ponavljati kaj svojega....in najbrž ne bi povzemal prosto po tebi...............
shocked-1.gif

Ampak saj je vseeno,.....sem zelo vesela, da nisem ostala zgolj na enem in istem, hahahaha......
cheer.gif

nahrung002.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
oh lubika zlata ti tudi bereš "med vrsticami" ker drugače nebi sumila da se je moja sprehodila...

ti maci kako kej? a so uni še na lagerju? sem slišal da je prodaja veliiika... ni blo cajta se zdajle z avtomobili ukvarjat...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:

smile-1.gif

Ja ja fantje tudi sam sem bil vseh svojih 26 let prepričan, da se kej takega ne more zgoditi. Vendar men uspeva že dobra štiri leta in nič ne kaže na to da jo drugi tiči srbijo.
100 ljudi 100 čudi....

Še en naivnež ki bo čez dva meseca odprl temo - zakaj ji nisem bil dovolj.........
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:

smile-1.gif

100 ljudi 100 čudi....

Možno jasno da je. Je pa to velika redkost.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:

smile-1.gif

100 ljudi 100 čudi....

Še en naivnež ki bo čez dva meseca odprl temo - zakaj ji nisem bil dovolj.........
evil.gif

Nisem jest ti
evil.gif

Itak da je možno in tud je

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ce jo bo zacelo kaj mikat, ji pac zrihtaj se enega ticka, pa jo hkrati poseksajta kdaj
wink-1.gif

ne garantiram pa, da ti ne bo pobegnila kljub temu...
(meni je, ampak vsaj seks ni bil razlog, ampak pac druge neumnosti...).

mogoce pa ji bo res samo tvoj dovolj... (ceprav dvomim). good luck
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
za swing si že slišal?

drugače pa se strinjam s teboj pri meni je tudi tak: če hočeš drugega potem mrš. sam včasih prepozno ugotoviš ali p amisliš da pa ni vse to tako kot se zdi...

pa je... še huje...