Steak - Ljubljana

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
"Tista" požrtija (z začetka teme) je bila sicer prestavljena, sem pa danes s kolegom stejkoljubcem sprobal petrinko.
Ocena: korektno. Meso OK (nne pa kak presežek), pečeno dovolj blizu naročenemu (no ja, angkeško pečeni je bil vendarle malo premalo "surov"). Za manj kot 20€ vsekkakor zelo dobro po vrednosti glede na ceno

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
No tako ja, Petrinka ne sili nekam v višave, niti nima lokacije ne ambienta, da bi.
Ampak za ljubitelja steakov, ki ve kaj hoče je zelo dobra in korektna izbira.
Glede na ceno/kvaliteto, za moje pojme najboljše v LJ, vsekakor bolje kot razvpiti in precenjen Argentino.
Meni je všeč tudi zato, ker je tak skriti kotiček, ki ga ne pozna pozna ravno vsak "gremo na stejk" gost.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Je pa res, da sem ravno danes dobil slikco od kolega, ki jel na kosilu. In je bilo pod stejkom vse krvavo. Cela luža. Pa je bil menda uležan ...
Slab dan, verjetno?

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
KSZ

Vitez je tudi za pohvalit. Vceraj je bil steak brez napak, upam samo da so konstantni.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Par ljudi bi na steak peljal, pa nimao časa, da bi se vozili izven LJ (oziroma čez mejo).
Kaj je v Lj in zelo bližnji okolici OK (da je dobro, uležano meso in da znajo spečt, kot je treba)?
V Argentinu sicer zna biti fajn (včeraj je bilo izvrstno), zna biti pa polom.
Kašča Mrlačnik je OK, je pa izbira neobstoječa, saj imajo le T-Bone (pa vnaprej jim je treba povedat naj ne s....jo s soljo in poprom.
Pa tisti kvaziameriški lokal na tržaški vem da je zanič ...
A je sploh še kaj?
confused-1.gif

Kovač v Tomačevem (že dolgo nisem bil... včasih je bilo odlično), Argentinos v BTC...

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
0
16
Takole!
Grem danes probat T-bone v Staro Mačko!
Delajo danes do 1ih zjutraj.
Poročam in dokumentiram!

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
0
16
Torej pot me ni zanesla v mačko!
Verjetno konec tega tedna.
Sem se pa fural iz Mozirja proti avtobanu pa vidim pizzerijo Afrika ob cesti (v Braslovčah).
Že na daleč zelo všečna.
Zategnem ročno in rečem babi gremo žret!
OK
Si naročim klasikom, dupli sir in suha gor!
Jojjjjjjjjj
Pizza gromozanska! Testo perfektno,......
Skaratka tako dobre pizze že lep cajt nisem jedel!
Mislim da je ni boljše v LJ!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
A hebal te bok, ti si ti priso iz steaka na pizzo, isto ko da gres babo zgat na koncu pa nazges deda
evil.gif