Ste oz. boste danes volili?

Ste že oziroma imate namen danes voliti?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
POP TV (vzporedne volitve):

LZJ 29,10%
SDS 26,50%
SD 10,80%
LGV 8,70%
DeSUS 6,70%

Nisem volil ampak vseeno ce ostane pri tem rezultatu:

Zoran Jankovic........ Respect
zmaga.gif

samo se Pahor odstopi in SD stopi v koalicijo
zmaga.gif

Bolt

Zelenc'
1. dec 2011
7
0
1
Živjo,
sem Klemen Boljtežar in bi zaradi študijskih obveznosti rad v tej temi izvedel nekajdnevno opazovanje. Naloga za študij izrecno zahteva odkrito opazovanje, za izvedbo katerega pa vas je potrebno seznaniti in od večine vas pridobit privoljenje oz. strinjanje. V opazovanje je že privolil administrator MaverickT, kateremu je bila prošnja poslana pred izvedbo, sedaj pa bi rabil še vaše privoljenje. Gre zgolj za nekajdnevno opazovanje debate (tja do srede 7.12.2011), s strinjanjem pa bi mi omogočili, da nalogo kot enega izmed pogojev za izpit, nemoteno opravim.
Ne bi želel, da to sporočilo kakorkoli vpliva na dozdajšnjo debato, zato v kolikor nimate kakršnihkoli pomislekov, debato nadaljujte z ignoriranjem tega sporočila. V kolikor se kdo z opazovanjem ne strinja, naj svoje mnenje brez problema izrazi znotraj debate.

Za vse se vam vnaprej zahvaljujem!

Lp, Klemen

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Bolt pravi:
Živjo,
sem Klemen Boljtežar in bi zaradi študijskih obveznosti rad v tej temi izvedel nekajdnevno opazovanje. Naloga za študij izrecno zahteva odkrito opazovanje, za izvedbo katerega pa vas je potrebno seznaniti in od večine vas pridobit privoljenje oz. strinjanje. V opazovanje je že privolil administrator MaverickT, kateremu je bila prošnja poslana pred izvedbo, sedaj pa bi rabil še vaše privoljenje. Gre zgolj za nekajdnevno opazovanje debate (tja do srede 7.12.2011), s strinjanjem pa bi mi omogočili, da nalogo kot enega izmed pogojev za izpit, nemoteno opravim.
Ne bi želel, da to sporočilo kakorkoli vpliva na dozdajšnjo debato, zato v kolikor nimate kakršnihkoli pomislekov, debato nadaljujte z ignoriranjem tega sporočila. V kolikor se kdo z opazovanjem ne strinja, naj svoje mnenje brez problema izrazi znotraj debate.

Za vse se vam vnaprej zahvaljujem!

Lp, Klemen
Mene lahko spremljaš, ni problema.
Bolj problematični bodo osebki z ranjenim egom.
grims-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Malo je čudno, da še vedno ni nič na strani volilne komisije, so vedno do zdaj par min čez konec molka prve podatke razkrili.

Nekomu res smrdijo rezultati...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Stran sicer še dela, tko da verjetno bajta še stoji. Vprašanje, kaj je z živo silo...
grims-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Pišuka, sedaj zastopim, zakaj pravijo, da iz Tržiča še veter ni dober.
hysterical-1.gif

Zjebali smo državo.
bonk.gif