Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Letos nic. Ker pa imam retardiranega soseda ki je vceraj z dvorisca izstreljeval petarde (sem prvo mislil da gre za kake signalne rakete pa me je kamelči podučil da gre za neko pištolo za izstreljevanje petard) in to nekaj v rangu MEG, se nameravam naslednje leto oskrbet s cobrami al pa topovskim udarom. In ce bo tepcka spet obsla misel na podobno zabavo sredi urbanega naselja mu bo tko dvorisce zminiral da se iz bajte ne bo upal deger retardirani.
Plašilka - za petarde; ima ono zadevo na kovinske metke, pol pa spredaj daš petardo zadevo izstreliš vertikalno, nato pa jo
po zraku suče (na eini strani letijo iskre) in in za 3 sek. vreže ko [censored]? Huda zadeva.![]()
![]()
Manjka samo še nastavek katerega priviješ na pištolj, vanj vtakneš raketo, žvižgalko, čmrlja ali kot tvoj sosed "mego".
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
se nameravam naslednje leto oskrbet s cobrami al pa topovskim udarom.
Citat:
Uporabnik retro pravi:
.Najbolj pa me moti ko v trgovini z prodajalno pirotehnike pridejo starši z otroki ki jim z zanosom kupujejo te artikle, torej se to prenaša z starejših na mlajše, tako jih učijo.
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ves ta stran vržen denar ki ga praktično raznese , bi lahko porabil posameznik za pomoč in dar nekomu ki denar potrebuje, mnogo je takih med nami ki bodo v prazničnih dnevih brez toplote in hrane ter še marsičesa drugega morali preživeti dan oz. dneve, poslušali pa bodo poke petard in gledali ognjemete .Žalost v ljudeh, strah v živalih, ne odtehta veselja ob praznikih polnih pokov petard in sija raket.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
En [censored] tle u Šiški se je spomnil, da bi 10 minutni zeeeeeelo močan ognjemet naredil že kar danes ob 3 ponoč.![]()
Aja, ne nisem kupu. Trezen je to brezveze počet, kadar sem bil pa pijan, sem pa skoraj zmer kako nesrečo naredu z raketo.![]()
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Še nikoli nisem denarja zapravil za pirotehniko.