"Statusne Nalepke"

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na tem nič so pa zgleda prejšnji modeli Rabbit bili oskubljeni do konca, in to je potem legendaren model
aplauz.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Sicer ne vem od kje vam ideja, da je serija Rabbit oskubljena?

Sem lastnik Golf V, serije Rabbit, 1.9 TDI, tempomat, štrom šipe....ipd.?

In prav nič ni bil cenejši, marca 2008 ko je bil kupljen, je njegova cena znašala 17.990€.

Lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
III so bile dve izvedbi rabbita (vsaj zdi se mi)
Prva je bila sokubljena, druga pa je imela kar nekaj opreme za tiste čase (in za sloves golfa) kar je nekdo že napisal (rang GT opreme)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Trojka "zajček" je imela ob koncu svojega obstoja posebne črne pragove, ki so bili povezani s črnimi obrobami blatnikov, v avtomobilu so bili tudi športni sedeži, ... podobna oprema kot je bila GT.

in temu dodaj še 4 * el stekla, centralno, sončno streho, 2 AB in ceno leta 97 24kDem za 1.9 disel. a ja dvojna optika luči.

jest mam na avtu nalepko.

www.temnenjestekel.net/

ne-ne-1.gif

ni res
spomlad 97 se je začela s štrom šipam in šibedahom, poletje je bil dodana še dvojna optika luči. mogoče sta bila optika luči in šibedah kontra. ampak to je bill rabit I in rabit II

sta bila pa motorja samo 1.4 in 1.9D.

ps
še športni sedeži so bili zraven, pa centralno če se ne motim. kupljen v avtodelta

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.962
-393
113
takle avto je zarad takih nalepk zihr vreden 500€ manj... mislim, kdo to gor daje ej...
stupid-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
V italiji imajo veliko nalepko P čez zadnjo šipo to pomeni ,da se jih izogibaj.

Mogoče bi pri nas lahko nalimal S ,kot Sta
evil.gif
rdec.......

Nazadnje urejeno:

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Moj prvi avto je bil golf 3 rabbit.... imel je 1.4 motor s 60 konji, stekla nič tonirana (kot fičo), odpiranje na roko, brez servo volan... skratka oskubljen totalka.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Zajček na golfu je pomoje za serijo Rabbit
grin1.gif

Serija gor ali dol - VW golf je za EU trg, VW rabbit je za USA. V obeh primerih je to isti avto ...
Kaj so imeli za trim levele pri golfu rabbit, mi pa ni znano - so že drugi povedali. Se mi pa zdi s strani VW nesmiselno poimenovat neko serijo golf rabbit, če v tem primeru samo združiš dve imeni dveh ločenih trgov. Dojče kvalitet, hebeš ...
wink-1.gif

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Rabbit je zgolj neka tipizirana serija Golfa. Kot recimo Komfortline, Trendline, GTI itd.
Rabbit je ponavadi na prodaj, ko se določena serija počasi umika s tržišča. Naridejo neko stopnjo opreme in ji določijo ceno.In s tem produktom "Rabbit", poskusijo pred začetkom prodaje novega modela Golfa (Golf naslednje generacije).
Ponavadi gre ta avto kar v denar.
smirk-1.gif