Starša bi rada višje sedela

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Mitsubishi ASX al pa novi Suzuki SX4. ASX Nekoliko višji, znotraj zgledata oba solidno. Peljal nisem pa nobenega ;-)

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.515
10.735
113
Spedenana Škoda Yeti, nizki stroški,visok, dober nabor motorjev, maš variante 4x4 kar je seveda brezveze če nisi ravno v nekih rovtah doma itd.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.533
1.133
113
Dober predlog
zmaga.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Nova suzuki vitara. Z najboljšo opremo bencinar pride cca. 20k, torej lahko kupita vsak svojo.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Za 25 jurčkov dobi Mokko naloadano , 4x4 pogon in dizel ... večini starejših se avto zelo dopade.
Maš pa tut že od 17 jurčkov naprej Mokke, odvisno kaj rabi.

V tej smeri sem razmišljal. Je v redu nakup?

Sicer pa hvala za predloge, se bodo premislili.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ksz.

Vzameš sportaga pa je, 1.7 dizel, urbana in je to to za to ceno, pa še jaz ga lahk zrihtam ugodno
zmaga.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Načeloma gre tudi do 40k, če bi se dobilo kaj pametnega za polovico tega zneska, pa tudi ne bi bilo nič narobe.

za tole ceno ga ne srat s suzukiji, kijami, opli in ostalo golaznijo, bmw je grd kot smrtni greh, v tem razredu in za te potrebe je audi Q3 idealen. pa vsaj izgleda nekako, da nima lastnik samo za zelje in krompir. naj ga gresta voziti. pa se mitja155 na forumu vama lahko kaj zrihta, od testne voznje in popustov naprej.

ali seveda novi MB GLA. cenovno sta tam-tam.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Ksz.

Vzameš sportaga pa je, 1.7 dizel, urbana in je to to za to ceno, pa še jaz ga lahk zrihtam ugodno
zmaga.gif
za starejše ljudi ima premajhna okna - slabo ven vidiš pa tudi za zlest noter pa ven ni ravno fajn.

v končni fazi če želita samo višje sedeti pridejo enoprostorci tudi v poštev. pa še velika vrata imajo.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Načeloma gre tudi do 40k, če bi se dobilo kaj pametnega za polovico tega zneska, pa tudi ne bi bilo nič narobe.

za tole ceno ga ne srat s suzukiji, kijami, opli in ostalo golaznijo, bmw je grd kot smrtni greh, v tem razredu in za te potrebe je audi Q3 idealen. pa vsaj izgleda nekako, da nima lastnik samo za zelje in krompir. naj ga gresta voziti. pa se mitja155 na forumu vama lahko kaj zrihta, od testne voznje in popustov naprej.

ali seveda novi MB GLA. cenovno sta tam-tam.

Namen te teme je med drugim tudi, ali se splača metati 35 tisoč za oskubljenega q3 ali je bolje kupiti full loaded korejca oz. nekaj podobnega za nižjo ceno.

Tale je recimo prav cotkan, 10 jurijev cenejši od manj opremljenega q3. Vprašanje je edino, kako dobro se ta stvar pelje. Vendar po mojih izkušnjah so Audiji precenjeni.

Ne kupuje se avto za soseda in razkazovanje. Prihranek lahko potrošita na Havajih.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zjasni se ane? ali se samo hvalis, da imas 40k za avto? tipicno.

40 jurjev dobis zelo lepo opremljenega q3 ali mb. in ja, razlika je se vedno ocitna. in jaz sem ti svetoval avto za 40k eur. zaradi mene lahko se vedno kupita dusterja za 10k eur in 30k eur porabita za potovanje okoli sveta. se vedno bo predober avto zanju.