starine

Jan

Pripravnik
25. okt 2007
337
0
16
Pozdravljeni,

Ali kdo pozna koga ali pa se sam ukvarja s starinami ? Da obnavlja, restavrira itd.,itd. Imam namreš za prodati 2 stara šivalna stroja, potrebna obnove, mene to ne veseli, mi pa kradeta prostor, stran jih ne bi vrgel, ker sta že toliko stara.

LP Jan

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
najprej poglej na bolhi;)
sem tudi sam imel en star šivalni stroj in mislil, da mogoče se pa da kej dobit za njega... na bolhi jih je blo 10 od 20€ naprej... je šel takoj na prikolico z ostalo šaro.
in isto en gugalnik. pridem na deponijo, pa na vrhu kupa en isti gugalnik:))

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Na poti med slbistrico in poljčanami je en privat muzej šivalnih strojev. Jaz bi tam mal vprašal.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Ozdravljeni narkomani (ne vem imena) ti ga pridejo iskat (ne vem tudi a kaj plačajo
wink-1.gif
)...obnovijo in prodajo naprej.

Npr Singer porihtan, dobro ohranjen, na pedalo (pogon)...cena nekaj čez 100 eur...kupil sodelavec pri njih.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Iz lastne prakse sem tudi z neko nepremičnino dobil 3 , ti povem, tako, prodal jih boš za 40-60 eur, kar bo več ti bo samo stalo pa četudi je Singerca z mizo ...
frown-1.gif
. Če bi pa rabil pa poznam tipa, ki to popravlja , povprečno stane na kos 60- 150 eur, samo tudi po tem pozabi, da bi prodal, za kaj več kot 100 eur.

Sam sem enega poklonil na zadnje znanki, ki je pokazala veliko zanimanje, pa sem njen dolžnik za ene druge usluge, 2 pa še imam, če koga najdeš , samo da gre ....... Aja pa na bolhi mislim, da je še vedno oglas v letu in pol klicali samo eni 3 je in ja bi vzeli zastonj ali za drobiž
frown-1.gif
.