Okrog znanih brandov (Hitec, Align, Graupner, Spektrum ipd.) se strinjam, da so cene tu tu z ostalimi. To pa zato, ker jim ti dobavitelji predpišejo okvirno ceno oz. maržo. Ampak ze znamke ne spadajo v izbor amaterjev, zato jih niti nisem omenjal. Sem bil sam zvesti kupec tam še kakšno leto nazaj, odnos kot si ga opisal. Zadnje čase pa gredo strmo navzdol. Naročim po spletu nekaj artiklov, vsi na zalogi. Plačam po predračunu in čakam. En teden je status "v pripravi." Pošljem mail, če so dobili plačilo... Nič čez 10 dni spet pošljrm mail kaj je z naročilom in priložim potrdilo o plačilu. Nič. Čez 14 dni kličem. Nobeden ne dvigne. Probam naslednji dan. Končno dobim teto. Pravi ja, smo dobili plačilo, enega izdelka ni na zalogi. Kdaj bo? Ne vrmo... Ker sem mel glih pot mimo, sem hotel se ustavit in osebno prevzet, kar je na zalogi, ostalo pa naj pošljejo ko bo (gre za 2mm navojno palico). Ja to pa ne gre, delna izdobava ni mogoča. Naročilo je bilo oddano začetek aprila, zdaj je sredina julija, moje naročilo je še vedno "v pripravi"
Glede cen (ne high value brand) - njihov mini quadcopter (RTF) od emaxxa stane 230€ + poštnina. Če ga kupiš drugje, stane $120. Identičen.