stardec kriv, motorist mrtev

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
KSZ

Evo, motorist gre pocasi in kaj se zgodi? spet star foter vanga
crazy1.gif

KLIIIIK 2. in 3. slika

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Enostavno, spet je kriv motorist...
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
sprejeti bi morali zakon, da je motorist avtomatsko kriv, če je udeležen v prometni, pa če tudi sloni na motorju in naj pade kamen.
le tako bi bi bilo malce manj nesreč z smrtnim izidom.
pa da ne boste preveč užaljeni motoristi, tudi če bi voznikom avtomobilov dali v roke avtomobile z 200 in več konji, bi bilo podobno, kot je z motoristi.

Pa še nekej - ne more se zgoditi, da bi voznik avta izsilil motorista, če tudi zanalašč, ker če se motorist pelje po omejitvi, lahko odreagira zelo dobro in se izogne.
Kva pa si je kupil 125ccm, da ga lahko en navaden Audi ujame...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Glede na to, da sta oba "ujela" isti avto, bi znale biti izjave prič kar pravilne.
BMW 1000? Je bil S 1000 RR? Fajn mašinca.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
bmw 1000 in R1, s tem se samo cruza. lepo umirjeno.
Lahko se tudi cruza. Lepo umirjeno. A se v tem primeru ni. Gas na motorjih nima samo on-off funkcije kot tvoji možgani.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Motorist se je zaletel v zadnji del vozila...

Zaradi prevelike hitrosti nista mogla ustaviti...

Kakorkoli že pizdimo čez stardece je še vedno hitrost motoristov glavni krivec za nesreče. Omejitve so tako nizke tudi zaot ker upoštevajo stardece, zaspane in nepozorne voznike in vse ostale ki niso ravno idealni udeleženci v prometu. In če si prehiter se ne moreš niti ustaviti niti te ne more stardec videti.

Saj ne rečem, včasih je res stardec kriv, kot v primeru ko je prijatelju zapeljal iz gostilne direkt pred motor, a če ne bi peljal blizu omejitve ga danes ne bi bilo več med nami (omejitev je bila 50, cesta ravna in odprta, motor pa R1. Lahko si predstavljate kako težko in bedasto se mu je zdelo vozit po omejitivi, a se mu je zelo splačalo).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Pač golazen na 2 kolesih nima kaj početi na cestah.

Če jim kaj ne paše naj grejo pa na drkališča.

Jaz sem svoje čase tudi rad kolesaril, sedaj mi pa na konec pameti ne pade več, da bi šel po regionalni cesti tam kjer ostali vozijo tudi 100 na uro.
rolleyes-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Jaz sem tudi lani kolesaril po trasi maratona Franja ,po Poljanski dolini ,pa so so mimo mene na kolesu
evil.gif
leteli norci pomojem okol 200 ,vsaj tako mi je rekel kolega motorist ,da tam letijo 200 +.
Sicer pa enkrat je bil en video po Poljanski dolini čez 200 so leteli.

Nazadnje urejeno: