Stanovanjska subvencija za mlade družine

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
@doctorz:

da ne bo kdo mislil, da sem od defaultu kar tako nergač. Ena sama transkacija na Kaymane pri enem poslu, pri katerem sta sodelovala Vegrad in Tovšakica, je bila vredna VEČ kot VES DENAR namenjen letos za mlade družine

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Slovenija je preveč socialna država, to se bo moralo nehat, ker na ta način bomo vsi bankrotirali.....

LP
in premalo pravna, vsaj pri tistih velikih ribah.
Ce invalid dobi kazen za parkiranje na invaliskem parkingu je pa pravilno. Parkirne karte pa ne more dobiti (kljub temu da je na vozicku)ker zdravljenje ni zakljuceno , ki pa ze traja x let. In najbrz v novih zakonih ki urejajo to podrocje tega niso odpravili.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
A ni mogel nihce tele teme v preteklih dneh "dvignit"?
Nekaj let zivljenja sem izgiubil v pretekli uri ker sem izpolnejaval in oddajal vlogo. Pa to ne mors verjet, da sem datum oddaje v glavi imel 26.
No oddal ob 23:4x upam da brez vecjih napak. Sicer pa imam v zadnjih dneh drugacne druzinske skrbi in nic cudnega da mi je tole uslo. Ce bodo dali bo za nekaj m2 spremembe namebnosti vec. Itak me bodo papirji vec kostali kot pa gradnja.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A ni mogel nihce tele teme v preteklih dneh "dvignit"?
Nekaj let zivljenja sem izgiubil v pretekli uri ker sem izpolnejaval in oddajal vlogo. Pa to ne mors verjet, da sem datum oddaje v glavi imel 26.
No oddal ob 23:4x upam da brez vecjih napak. Sicer pa imam v zadnjih dneh drugacne druzinske skrbi in nic cudnega da mi je tole uslo. Ce bodo dali bo za nekaj m2 spremembe namebnosti vec. Itak me bodo papirji vec kostali kot pa gradnja.

Jaz sem tudi lovil zadnji dan. Čisto mi je ušlo iz glave, pa sem slučajno pogledal na njihovo spletno stran.
redface-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Jah, matr, cel let čakamo, pol pa zadnje minute lovite???

Sicer pa tut če bi zamudil, kaj velik se ne bo poznal glede na to, za kok so zmanjšal...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Jah, matr, cel let čakamo, pol pa zadnje minute lovite???

Sicer pa tut če bi zamudil, kaj velik se ne bo poznal glede na to, za kok so zmanjšal...

Hja, 480€ je več kot 0€
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
O zneskih pa nebi;subvnecije dol, davki in nadomestila pa gor. Pocasi se priblizujemo ko bomo vrednost nepremicnine delili na tri.
1/3 parcela, 1/3 papirji in davki in 1/3 bajta.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Nimam familije, ne vem kako jo je imet ampak kot berem vase poste si ne morem misliti, da vam je ponesreci uspelo oz. da imate otroka da bo se kaj od drzave padlo! Fantje treba se je zanasat sam nase, na svoje znanje, glavo, roke ne pa na vsakem vogalu cakat od kje bo padlo!

In kot je nekdo napisal, presocialni smo in se bo moralo nehat pa ce nam je prav ali ne! Kar se pa tajkunov tice, sami glasni in pametni, gre kdo na ceste? Nihce razen polnoritih sindikalistov, ki prav tako na nas racun trosijo pare! Ljudje smo ovce in fertik! Ce bi pa vecina imela moznost pokrast bi pa to tudi storila! Na vsakem koraku kamor pogledas vsi samo razmisljajo kako kej na brzino dat v zep! Ne bo bolje! Tita ni vec!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Ne vem zakaj potem poslovnezi vplijejo da so davki v slo previsoki in da zaradi tega niso konkurencni-recimo slovaski.
Si prebral mojo zadnjo vrstico v prejsnji objavi?
Zakaj je tako. Zakaj je nekaj km za mejo v evropi baje precej drugace(austrija).
Lepo da se zanasas na svoje znanje, roke... Glej da bos dal se cesarju tisto kar zahteva od tebe(priblizno polovico prihodka, ali pa celo kaj vec).

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Cesarju dajem toliko kot mi rece. Nekje ste se obesili na tajkune pa vas sprasujem kaj ste naredili za boljsi jutri razen jamranja? Stanje ni idealno, nikoli ne bo, nikjer ni! Pri nas bi vsi samo hvatali krivine in zahtevali pravice, dolznosti pa? Ves koliko se jih v JU praska po riti in so hkrati pametni in glasni? Dokler lahko normalno zivis menim da se prevec pizdimo in premalo naredimo! Razumem pa ljudi v stiski in na robu, da bi tule jamrali pa dvomim, da je kdo tak tu gor! Taki nimajo niti za internet in tudi so ponavadi tiho! Se enkrat, ni super, imas pa vse moznosti, da postanes milijonar! Lahko gres tudi v tujino, nihce te ne bo silil da ostani razen mame!

Se enkrat, gledamo samo kje in kako scuzat cimvec za nic truda! Ti dodajo pravico, ki jo koristis! Super! Ti jo odvzamejo in skaces do stropa, tajkuni, kradejo, denar je, blablabla! Vrtec je recimo drag spas, ampak bos pripeljal otroka z X5 in bos placal polno ceno? Ce si slovenc ne, ce si posten si pa danes bedak! Ampak se enkrat vprasam, cemu imate familije, ce so z otroki sami stroski? Ze vnaprej ves koliko stane vrtec pa?

In se zadnjic nisem proti krcenju in zaostrovanju situacije, ampak moti pa me tipicno lopovstvo slovencev! Se delamo norca iz crnogorcev, na momente pa se mi zdi, da smo isti drek! Ne grem nam tale realnost!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Z zadnjo vrstico ocno pretiravas! Papirji niti pod razno niso1/3, bajta pa tudi ne! Da je pa zemlja svinjsko draga se pa zahvali sovascanom, sosedom, ki ti zelijo kvadrat prodat za 200 eur ali vec! Teh cen ni postavila drzava! Ok, dekret, cena kvadrata ne sme presegat toliko in toliko! Super! Nato pa skocijo v luft tule vsi veleposestniki kaj je zdej to zaena jeba, da jim ne bo nic ostalo, da ne vedo kako bodo preziveli itd! Isto kot kmetje, doma pa dva zetorja, kmetija za 2 familije, pridelki nezavarovani nato pa v jok! In kaj je letos trend? Prodaja sadja in zelenjave ob cesti, racuna ne da nihce! Sami revezi! Pravi revezi se skrivajo so tiho, tulijo v piscalko napacni!

Podobne teme