Cesarju dajem toliko kot mi rece. Nekje ste se obesili na tajkune pa vas sprasujem kaj ste naredili za boljsi jutri razen jamranja? Stanje ni idealno, nikoli ne bo, nikjer ni! Pri nas bi vsi samo hvatali krivine in zahtevali pravice, dolznosti pa? Ves koliko se jih v JU praska po riti in so hkrati pametni in glasni? Dokler lahko normalno zivis menim da se prevec pizdimo in premalo naredimo! Razumem pa ljudi v stiski in na robu, da bi tule jamrali pa dvomim, da je kdo tak tu gor! Taki nimajo niti za internet in tudi so ponavadi tiho! Se enkrat, ni super, imas pa vse moznosti, da postanes milijonar! Lahko gres tudi v tujino, nihce te ne bo silil da ostani razen mame!
Se enkrat, gledamo samo kje in kako scuzat cimvec za nic truda! Ti dodajo pravico, ki jo koristis! Super! Ti jo odvzamejo in skaces do stropa, tajkuni, kradejo, denar je, blablabla! Vrtec je recimo drag spas, ampak bos pripeljal otroka z X5 in bos placal polno ceno? Ce si slovenc ne, ce si posten si pa danes bedak! Ampak se enkrat vprasam, cemu imate familije, ce so z otroki sami stroski? Ze vnaprej ves koliko stane vrtec pa?
In se zadnjic nisem proti krcenju in zaostrovanju situacije, ampak moti pa me tipicno lopovstvo slovencev! Se delamo norca iz crnogorcev, na momente pa se mi zdi, da smo isti drek! Ne grem nam tale realnost!