Bil je nastavljen aparatiček zaradi zaslug v "boju na Menini planini". Inex Adrio (in mnogo drugih podjetij v malhi družinske srebrnine) bi lahko v tistih časih vodil tudi ofucan invaliden opičnjak. A ni nenavadno da 50 let ene firme ni bilo ki bi propadla zaradi slabega vodenja.Razumem pa razloge:
Seveda, navaden apartčik. Popolnoma na nivoju kandidata za pravosodnega ministra, ki še tega ne upa povedati, kje je v službi.Bil je nastavljen aparatiček zaradi zaslug v "boju na Menini planini". Inex Adrio (in mnogo drugih podjetij v malhi družinske srebrnine) bi lahko v tistih časih vodil tudi ofucan invaliden opičnjak. A ni nenavadno da 50 let ene firme ni bilo ki bi propadla zaradi slabega vodenja.
Titove ruke više nisu jakeNekdo je nekoč zapisal:
"Poljska nije nikad
Nije nikad dala kvislinga"
Fixed.in danesbiJEbilopovsem isto... clovek bi sicer pričakoval, da ljduje duhovno rastejo, pa temu ni tako. Še slabš je v glavah, kljub informacijam iz preteklih let.
Presneto daj ti drugic raje link pa napisi zraven nekaj...Poglej priponko 46260
Tole sem slikal iz Pirjevčeve knjige Partizani.
Ne smemo pozabit, da je bil ta izrabljen, zaklan kos mesa od nekoga hči, žena in mogoče mati.
In da so se take stvari na veliko dogajale dan za dnem, več let. Res nerazumljivo. Kar se je takrat dogajalo, je bilo brutalno, zverinsko. Neverjetno, da imamo ljudje v sebi ob pravih okoliščinah tako naravo.
In sedaj se hudujete, ko so storilce takih zločinov pospravili v Hudo jamo.Poglej priponko 46260
Tole sem slikal iz Pirjevčeve knjige Partizani.
Ne smemo pozabit, da je bil ta izrabljen, zaklan kos mesa od nekoga hči, žena in mogoče mati.
In da so se take stvari na veliko dogajale dan za dnem, več let. Res nerazumljivo. Kar se je takrat dogajalo, je bilo brutalno, zverinsko. Neverjetno, da imamo ljudje v sebi ob pravih okoliščinah tako naravo.
Glede na to, da sojenj ni bilo, si lahko misliš če je bilo izvedljivo.Praviš, da sojenje civilistom v povojnem času ni bilo izvedljivo?
Glede na to, da sojenj ni bilo, si lahko misliš če je bilo izvedljivo.
Ja ne vem? Teleportiraj se nazaj, pa javi, zakaj je bilo kot je bilo.Aha aha, ker sojenja kar težkih zadev (izdaja, kolaboracija, ..) obtoženih civilistom ni bilo to pomeni, da niso bili izvedljivi, enostavno ni druge možnosti. Recimo možnosti, da iz več razlogov ni bilo interesa po sojenju zaradi naprimer same zamudnosti postopkov (to brez najmanjšega dvoma ne bi bilo hitro opravljeno) ter morda - pazi to - morebitnega manjka dokazov v kolikro si je kdo kakšno obtožbo gladko izmislil. Hvala za to bistroumno pojasnilo.
Ja kako ne veš? Glede na tvoje predhodne poste bi rekel, da ni bilo brez sojenja zato, ker to enostavno ni bilo izvedljivo saj če bi bilo izvedljivo bi sojenja bila.Ja ne vem? Teleportiraj se nazaj, pa javi, zakaj je bilo kot je bilo.
Res je nerelevantno kaj si mislim. Nima pa moj foter tukaj prav nobene veze, imam za razliko od mnogih informacije o dogajanjih iz prve roke in to od roke, ki je dejansko sodelovala pri teh grozotah. Sem kar veliko ur prebil s pogovori na to tematiko.To kaj si ti misliš je čisto nerelevantno. Tvoj foter je dedeku po jajčkah plaval, ti pa zdaj pametuješ tukaj kako bi moralo biti.
Ne, žal še zdaleč ne vemo vsi oz. ne vedo vsi, da ni bilo prav kot je bilo. Če bi to držalo, bi bila situacija danes malo drugačna kot je tako pa še vedno beremo kako so nekateri pač pokasirali kar so si zaslužili. Za piko na i pa se lahko prebere še kakšno izjavo v smislu "še premalo se jih je". Bolano do konca.Skoraj vsi vemo, da ni bilo prav kot je bilo, pa še le pametovanje in obsojanje na počez tistih, ki vse vejo.
Super še 10x ponovi pa bo vse resnica.Ja kako ne veš? Glede na tvoje predhodne poste bi rekel, da ni bilo brez sojenja zato, ker to enostavno ni bilo izvedljivo saj če bi bilo izvedljivo bi sojenja bila.
Res je nerelevantno kaj si mislim. Nima pa moj foter tukaj prav nobene veze, imam za razliko od mnogih informacije o dogajanjih iz prve roke in to od roke, ki je dejansko sodelovala pri teh grozotah. Sem kar veliko ur prebil s pogovori na to tematiko.
Ne, žal še zdaleč ne vemo vsi oz. ne vedo vsi, da ni bilo prav kot je bilo. Če bi to držalo, bi bila situacija danes malo drugačna kot je tako pa še vedno beremo kako so nekateri pač pokasirali kar so si zaslužili. Za piko na i pa se lahko prebere še kakšno izjavo v smislu "še premalo se jih je". Bolano do konca.