Štajerska vojska

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kranjski Vahtarji
FB_IMG_1537175001398.jpg
FB_IMG_1537175011687.jpg
FB_IMG_1537175006594.jpg

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
ne tega lepiti, se bodo gattu in companiji, ki vsako leto marsirajo v partizanski opremi mimo storzica tresle hlace. je tega nekaj v slo, kot sem rekel, bojte se tistih, ki jih ne slisite.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Scenarija Matija Gubec 2 (razsuti "gradove" s "posadko" vred), ali islandski scenarij (nagnati banksterje in še koga, ali jim razdeliti ampule s ciankalijem)
v tej nesrečni državi izgleda ne prideta v poštev.

Najbolj elegantna rešitev, ki pa je glede na razdeljenost "glasov" na čisto vsakih volitvah žal čista iluzija, pa je, da mnogi, ki so se od osamosvojitve "izkazali" s svojim delovanjem in spravili Slovenijo skoraj čisto na kolena, za vedno ODIDEJO v tujino.
Tista "sredstva" pa, ki so jih že prej odpeljali, naj jim bodo za sendviče in pivo, mi pa bomo pač začeli iz nič... Ne bi bilo prvič.

Previdevanje: anketa januar 2019, priljubljenost vlade 17-19%.... Nezaupnica. Tehnična vlada. Trojka, petorka? Nove volitve. Do kdaj še tako?

Ne znate. Nočete. Pejte, da vas ne vidimo več! Vključno z vašimi sončki in sončnicami.
Speljite se že enkrat iz te dežele. Ker ste - škodljivci.

Priponke

• vlast_i_narod.jpg
    vlast_i_narod.jpg
    39,6 KB · Ogledi: 224

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.081
2.850
113
Koga nej se bojimo? Teh, ki jih slisimo in vidimo? Se pravi 30 zapitih brezposelnih stajercev in 10 gorencev, ki se grejo partiza... ups, ta bele po okoliskih gozdovih in se “urijo”? LMFAO

Al nej se bojimo tistih, ki jih ne slisimo in ne vidimo (zdej ma verjetno ze vsaka vas svojo vardo,vahto, al kaj jaz vem kaksno besedo bodo se privlekli na plano iz casov matije gubca).

Ljudje, ukvarjajte se s sabo in svojo kvalteto zivljenja, vlada naj vlada, pa ce je leva al desna, vse je isti drek.
Bodite veseli, da zivimo v casu, ko naceloma kdor je priden lahko nekaj ustvari in uziva zivljenje, ce boste pa samo zlivali zolc po drugace mislecih in se v maskirnih oblekah svaljkali po mahu v hosti pa tud prav. Sej jaz sem se tud z leseno pusko ko sem bil star 6 let, mentalna starost je zaj.ebana stvar ja.

• Všeč mi je
Reactions: Garfildd

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.623
10.829
113
No ti se ne rabiš sekirat. Uživaj penzijo še teh par let. Kolikor razumem, neki potomcev nimaš in boš končal na pozitivni nuli. In je to to.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.623
10.829
113
Včeraj popoldne smo še mal pod Uršljo povadili. Grbe smo sneli, da nebi prišlo do težav z zlorabami državnih simbolov. Potem pa smo še nekaj spili.
pic_1535442731.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Ljudje, ukvarjajte se s sabo in svojo kvalteto zivljenja, vlada naj vlada, pa ce je leva al desna, vse je isti drek.

Vse je isti drek ja oz. vse je drek in ravno zato prosim ne pametuj, da naj se brigamo zase in pustimo vlado vladati saj je ravno to njeno vladanje neposredno povezano s to kvaliteto življenja, ki ga omenjaš. In zato pa tudi vsi pyzdimo a ne? Eni pyzdijo zato, ker hočejo vse in še več dobiti zastonj od vlade, drugi pa pyzdimo zato, ker nočemo, da nam jemljejo toliko kot nam, kaj šele da bi se nam jemalo še več.

Zaradi ljudi, ki imajo svojo mantro, da jih ne zanima kaj dela vlada (ter seveda tudi zaradi ljudi, ki se jim dejansko dopade kar dela vlada) pa smo v takšnem dreku kakor smo tako da te res lepo prosim, ne spodbujaj še dodatno teh id1otizmov. Že tako ali tako bomo zelo težko izplavali iz tega sranja. Če sploh bomo.

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.081
2.850
113
Vse je isti drek ja oz. vse je drek in ravno zato prosim ne pametuj, da naj se brigamo zase in pustimo vlado vladati saj je ravno to njeno vladanje neposredno povezano s to kvaliteto življenja, ki ga omenjaš. In zato pa tudi vsi pyzdimo a ne? Eni pyzdijo zato, ker hočejo vse in še več dobiti zastonj od vlade, drugi pa pyzdimo zato, ker nočemo, da nam jemljejo toliko kot nam, kaj šele da bi se nam jemalo še več.

Zaradi ljudi, ki imajo svojo mantro, da jih ne zanima kaj dela vlada (ter seveda tudi zaradi ljudi, ki se jim dejansko dopade kar dela vlada) pa smo v takšnem dreku kakor smo tako da te res lepo prosim, ne spodbujaj še dodatno teh id1otizmov. Že tako ali tako bomo zelo težko izplavali iz tega sranja. Če sploh bomo.

Seveda, zato imamo vsake 4 leta volitve veš. In verjameš ali ne, hodim vedno na volitve in volim. Ne da se mi pa potem naslednje 4 leta piz.dit in jamrat, da mi vlada ni po godu in ustanavljat vaških straž in se plazit po grmovju, tako da,... globoko dihaj, al pa se pač pojdi protestno zažgat pred parlament a ne, če ti bo potem lažje. :nazdravje:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.524
1.109
113
E super, zdaj me pa v Kranju ne bo več strah... :valjamse:

Razen tega, da se znajdem na naslovnici v kratkih hlačah z vojaškim vzorcem, ko z mulci po bližnji gmajni raziskujemo... :gorjaca:

Aja, pa gobarji tudi ne smejo imeti takih hlač... :evil:

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Ne bomo izplavali iz tega sranja in zgodovina se vedno ponavlja, mir je samo umetna tvorba med vojnami, ki so naravno stanje v cloveski druzbi. Vedno je bilo tako in vedno bo. Dokler pa ima vecina slovencev se zmeraj za poln hladilnik hofer piva in salam ter golfa na leasing in fuzbal v stozicah...bo mir. Ampak taksnih je vedno manj. V dobri veri si zatiskajo uci in potiskajo glavo v pesek. Kot majhen otrok.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.081
2.850
113
No, saj vidim da bo cvet alterja rešil našo državo z jamranjem po forumu, ker imam zaenkrat še poln hladilnik hoferjevega piva in salam, za golfa mi je pa malo zmanjkalo na žalost. Bom čakal, da se začne revolucija pa se mogoče pridružim...
Sicer večina ljudi, ki jih poznam živi vedno bolje pa tudi ne poznam ravno zelo veliko pridnih, sposobnih ljudi, ki bi imeli težave s preživetjem ampak ok,....
No, v glavnem, čakam na revolucijo, ker bomo očitno postali nova Venezuela in severna Koreja. :valjamse:

• Všeč mi je

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
guiness....zastonj čakaš na revolucijo...so šli v venezueli v luft? nope. severni koreji? nope. v kateremkoli južnoameriškem banana eksperimentu (vodenem ali dirigiranem od jenkijev)? njet. slovenci s(m)o nekako v neki sicer ne tako oddaljeni zgodovini šli sicer v luft, a so idejo takoj pograbili drugi in s tako ali drugačno obljubo (po večnem življenju, miru bla bla bla...) preusmerili "gnev" v popolnoma nekaj drugega. skratka, kakorkoli obrneš, vedno nas nekako peljejo žejne čez vodo.
sicer tudi sam upam, da bo nekoč ena vlada "res" kaj naredila za nas, državljane. to, da bo vse pošteno, ne verjamem več. ampak...da bo vsaj malo več poštenosti v celem sistemu. jup...in svizec...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.797
6.175
113
blizu močvirne prestolnice
No, saj vidim da bo cvet alterja rešil našo državo z jamranjem po forumu, ker imam zaenkrat še poln hladilnik hoferjevega piva in salam, za golfa mi je pa malo zmanjkalo na žalost. Bom čakal, da se začne revolucija pa se mogoče pridružim...
Sicer večina ljudi, ki jih poznam živi vedno bolje pa tudi ne poznam ravno zelo veliko pridnih, sposobnih ljudi, ki bi imeli težave s preživetjem ampak ok,....
No, v glavnem, čakam na revolucijo, ker bomo očitno postali nova Venezuela in severna Koreja. :valjamse:
Imaš prav. Glede zadnjega stavka pa se ne strinjam. Prav zaradi teh pajacev tonemo iz dneva v dan. " belčki " imajo tiste 4 proslave oziroma se spominjajo svojcev, daj naštej koliko je ratalo rdečih proslav, kdo potem razdvaja? Folku bo slej ko prej zavrelo. V Sloveniji je iz dneva v dan vse več čefurjev, levakom se pri kriminalnih dejanjih nič ne naredi največji hec pa je, ko levaki sanjajo o socializmu, potem pa se vozijo v MB, jim odpisujejo dolgove, izsiljujeo ženske...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.081
2.850
113
32 se strinjam, ampak kot sem zadnjic napisal. Levakom zadeve zastarajo, procesne napake,... ta desni grejo pa v pripor/zapor ampak jih vrhovno/ustavno (sds) oprosti in dobijo odskodnine in so bili po krivem zaprti a ne... psi lajajo karavana gre dalje. Kot receno, hodim volit, da bom pa 4 peta pizdakal ker niso zmagal moji mi pa ne pride na pamet. Konec koncev nam se ne gre nekaj slabo in zaenkrat me noben ne bo preprical, da mi gre posel dobro ali slabo zarad desnih ali levih.

• Všeč mi je