Ste dosti nabavljali? zdaj je trenutno konec, so pobrali..Bojevniki za konopljo. Denarja dovolj.
Drgač bi pa eno kapco naročil..eno mi je pred cajtom Kamele0N vzel, pa mi jo noče vrnit
Hehe, o tem kdo ima rad belo... nea bodi taki hipokrit:Aja, saj res-vi imate raje belo.
https://www.24ur.com/novice/sloveni...venske-podjetnike-v-bosno-in-hercegovino.htmlTo imajo navezo z bosanko tomićko. Z nami nič.
No, saj nekako tako zgleda da bo, ne?Niti slučajno ne mislim tebe. Nekateri pišejo, da bodo Šiška namočili, une pa k tovarne kradejo pa ne.
še en janševik je bil v postroju, kaloh poslanectorek ob 16:52
Torej.."poveljnik "Šiško se je posral in sedaj flanca o neki provokaciji s to Vardo ..zgleda, da so mu pošteno povedali, kaj si lahko obeta, če bi vztrajal pri prvi zgodbi, posebej zato, ker so vpleteni višji politiki.
In je obrnil ploščo ter začel nakladati o provokaciji, airsoft replikah itd..ampak, tudi take provokacije ne morejo kar tako mimo brez sankcije..
Spletni komentatorji ja..tole zgoraj sem jaz napisal dva dneva nazaj..če pa misliš SDS trole, ki so takoj začeli stvar obešati vsem drugim, se pa strinjam.