Štajerska vojska

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

tu je nekaj malega

Brez naslova.jpg

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
V bistvu je sisko sam resil umor (brata). Oni bi spizdil z denarjem kam ven....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.729
9.506
113
Ne, ni nedolžno, čeprav je v Šiškovem primeru smešno, ker je velik butelj, če je mislil, da se bo izmazal z izgovori o provokaciji in bebljanju o nedelovanju sistema. Tistim, ki pa pravite, da gre za brezvezno gonjo, da ni bilo nič, pa da ni šlo zares. Probajte na letalu zavpit, da mate bombo...... bo zanimiv razplet dogodkov neglede na to, a boste imel bombo ali ne. Tip je grozil z vojaškim udarom, teh stvari se ne jemlje in se ne sme jemat zlahka tudi če gre za klovna ala Šiško.

jello

Guru
22. sep 2008
10.179
3.891
113
Od kje sploh ideja da naj provokacija ne bi bila problematična? Tudi s fejk pištolo ne moreš kar poljubno opletat naokrog.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
torek ob 16:52

Torej.."poveljnik "Šiško se je posral in sedaj flanca o neki provokaciji s to Vardo ..zgleda, da so mu pošteno povedali, kaj si lahko obeta, če bi vztrajal pri prvi zgodbi, posebej zato, ker so vpleteni višji politiki.

In je obrnil ploščo ter začel nakladati o provokaciji, airsoft replikah itd..ampak, tudi take provokacije ne morejo kar tako mimo brez sankcije..

Spletni komentatorji ja..tole zgoraj sem jaz napisal dva dneva nazaj..če pa misliš SDS trole, ki so takoj začeli stvar obešati vsem drugim, se pa strinjam.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.729
9.506
113
Niti slučajno ne mislim tebe. Nekateri pišejo, da bodo Šiška namočili, une pa k tovarne kradejo pa ne.

B81

22. jul 2007
37.058
10.566
113
Niti slučajno ne mislim tebe. Nekateri pišejo, da bodo Šiška namočili, une pa k tovarne kradejo pa ne.
No, saj nekako tako zgleda da bo, ne?

sicer sem sam zagovarjal zadevo, ampak danes, po prebranem glede nasvetov vardašem...to pa je nekaj drugega, ded je konkretno skrenil, seveda ce to drzi.

I

Izbrisan uporabnik #488

torek ob 16:52

Torej.."poveljnik "Šiško se je posral in sedaj flanca o neki provokaciji s to Vardo ..zgleda, da so mu pošteno povedali, kaj si lahko obeta, če bi vztrajal pri prvi zgodbi, posebej zato, ker so vpleteni višji politiki.

In je obrnil ploščo ter začel nakladati o provokaciji, airsoft replikah itd..ampak, tudi take provokacije ne morejo kar tako mimo brez sankcije..

Spletni komentatorji ja..tole zgoraj sem jaz napisal dva dneva nazaj..če pa misliš SDS trole, ki so takoj začeli stvar obešati vsem drugim, se pa strinjam.
še en janševik je bil v postroju, kaloh poslanec :)