Štadion 2010!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Za gradnjo športnega parka v ljubljanskih Stožicah je bila izbrana ponudba Gradisa, ki bo projekt končal do 30. junija 2010.

VIR

Slike TUKAJ .

Če bo to na koncu vsaj podobno zgledalo, bo fantastično
zmaga.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Odlično. Sicer dvomim da bo do 2010, ampak je pa lepo da se nekaj premika.

Kaj bo pravzaprav notri?

Nogometni stadion,
Košarkaška dvorana - Rokometna dvorana,
Kakšni bazeni, fitnesi,

?
Brez skrbi, da bo takrat, jeseni 2010 so vendar lokalne volitve!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Jankovič bo rezultate pričakal na novem štadionu
nahrung002.gif

@devil: Tekst ob slikah pravi, da bo to štadion s 16.000 sedeži, športna dvorana z 12.000 (!) sedeži, šoping center, underground parking in park.

V glavnem, Ljubljančani, jaz sem vam uradno fouš
smirk-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
raje počakaj, da naredijo to, pa boš potem upravičeno fouš.

full mi je všeč tista sprehajalna pot po strehi stadiona... to bo moglo biti noro.

škoda da ni več fotk dvorane, ker me full zanima, kakšna bo... Tivoli mislim, da je par let nazaj že kar malo odslužil svoje in potrebuje res pravo naslednjico.

no, čeprav - Tivoli je še čisto uporabna dvorana...
smile-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
full mi je všeč tista sprehajalna pot po strehi stadiona... to bo moglo biti noro.

17758-icon_confused.gif
vlečnco, pa par snežnih topov

da ne bo več tacga drena na Krvavcu
hysterical-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Jest samo upam, da bo vse skupaj ratalo malo bolj napredno. Da ne bo samo za šport, ampak se bo lahko kakšne koncerte notri prirejalo. Ker mislim, da nam manka nekaj konkretnega glede tega. Če bo velika dvorana, potem lahko tudi kaj malo bolj konkretnega pripeljejo.

Drugače pa mislim da je bil že čas, za nekaj takega. Čeprov za fuzbal mi je bolj vseeno.
grin1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Itak, da bodo ti objekti za vse, ker drugače ne bodo mogli pokrivati stroškov vzdrževanja. Vprašanje je samo ob kakšnih športnih priložnostih jim bo uspelo napolniti štadion.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz misli da bo narejen, ce v pol leta naredijo eno ZELO veliko trgovino bodo pa se stardon in ostalo v dveh letih.
Danesw je itak vse montazno in gre kar hitro.

LP

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
@devil: Tekst ob slikah pravi, da bo to štadion s 16.000 sedeži, športna dvorana z 12.000 (!) sedeži, šoping center, underground parking in park.
Športna dvorana za 12k
tongue-1.gif
To bo super za rokomet in košarko.

Mislim da bi na trenutno stanje, blo pametno da se nardi dvorana da bomo hokej tud lohk spremljal.

lp

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Odlično. Sicer dvomim da bo do 2010, ampak je pa lepo da se nekaj premika.

Kaj bo pravzaprav notri?

Nogometni stadion,
Košarkaška dvorana - Rokometna dvorana,
Kakšni bazeni, fitnesi,

?

o ja, vrjemi da bo do takrat kot so rekli. je zoki dobro poskrbel za to. 25mio € penalov bo, če ne bo zgrajen do določenega roka
grims-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik raketa pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Športna dvorana za 12k
tongue-1.gif
To bo super za rokomet in košarko.

Mislim da bi na trenutno stanje, blo pametno da se nardi dvorana da bomo hokej tud lohk spremljal.

lp

Si mi lih uzel z jezika. Finale EBEL lige
evil.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Nevem, a sploh bo za hokej v novi dvorani? Lepo bi bilo, da bi imeli tudi sodobno dvorano za hokej. Sej je lahko ala Madison Square Garden, al pa Staples Center. Sicer je pa Jaklič (glavni za športne objekte v LJ) reku, da naj bi vrhunski tekmovalni šport (košarka, hokej) umaknil iz Tivolija.

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Lani so možje HZS ob prvi omembi gradnje tega kompleksa omenjali da bi podali kandidaturo za SP elitne skupine svetovnega hokeja, leta 2016 ker je takarat ravno ena obletnica(se ne spolnim) hokeja pri nas.