Citat:
Uporabnik mcn pravi:
pa si že imel ssd, da lahko primerjaš? Namreč tudi mene zanima hibrid, pa bi rad komentar nekoga ki ima/je imel oboje....
Sem imel in imam tudi SSD, ker skrbim za ene 30 mašin...., skratka, če rabiš disk za hitrostne tekme , potem vzameš pokvarljivega najhitrejšega .... aja ne bom firme pisal, ker so šli v stečaj so bili najhitrejši pa najmanj zanesljivi z največ okvarami ..... no če iščeš zanesljivega pa relativno hitrega, vzameš Samsung 840 Pro, in imaš brzino in relativno varnost, če pa tudi to ni tako pomembno, potem, pa narediš tako, kod jaz, ki sem popravljal HP Compaq " elite serija" 8510W , star 5 let, ki mu je odletel lcd panel, potem pa še hdd, pač sem plačal 15 eur več za hibridni disk, kot bi bil navaden in za teh 15 eur doplačila je bilo več kot odlično naloženih, saj me je rezultat tako presenetil, da sedaj razmišljam, da še nekje drugje zamenjam, klasičnega z hibridom.
V kolikor pa je tebi najpomembnejše na svetu, da se ti računalnik postavi v 28 sekundah in ne v 45, kot z hibridom ali 1.30, kot z klasičnim hdd 7200 obr ali 1,45 kot z klasičnim hdd jem z 5400 obrati, potem pač izberi SSD, samo sam menim, da je še vse kaj drugega važno pri računalniku, kot le čas postavitve mašine.
BTW , lahko kdo svetuje kak enostaven SW če bi v enem delujočem novejšem notesniku menjal klasični hdd za hibridnega ?