SsangYong Actyon 2.0 XDi Comfort

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Po mojem je kyron pravi lepotec, ki je navdahnil luksuzno ssangyong sceno v obliki bmw x6 in pa 5GT. Največji biser, ssangyong rodius, pa bo ostal nedosežen lepotni ideal tudi med prihodnjimi rodovi. Mercedes je nekaj poskušal z razredom R, a jim je žal uspel povsem skladno oblikovan avtomobil.

The Beast.

The design goal was to capture the essence of a luxury yacht

Misija uspela. Na suhem zgleda nadvse čudno.

Isti tip, ki je zrisal to gnusobo, je očitno zrisal tudi Mercedesa R...

...in zadek nove Mazde 5.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A to je dejansko kdo narisal? Imam občutek, da je to rezultat kakšne random ali shuffle funkcije v oblikovalskem programu
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Po mojem je kyron pravi lepotec, ki je navdahnil luksuzno ssangyong sceno v obliki bmw x6 in pa 5GT. Največji biser, ssangyong rodius, pa bo ostal nedosežen lepotni ideal tudi med prihodnjimi rodovi. Mercedes je nekaj poskušal z razredom R, a jim je žal uspel povsem skladno oblikovan avtomobil.

The Beast.

The design goal was to capture the essence of a luxury yacht

Misija uspela. Na suhem zgleda nadvse čudno.

Isti tip, ki je zrisal to gnusobo, je očitno zrisal tudi Mercedesa R...

Meni je pa R klasa super fukiš za kako mamico, sploh med poplavo tuaregov, x5tk ipd...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
itak da je zato pa imajo takšno ceno kot da so zlati.. Rji mislim...da maš 500ko 7 zicerja 4matic, airmatic vzmetenje, si zmagovalec, povsod. to pa stane.
nov (3nd facelift) pa je sploh bomba , AMGja so ukinili, mamice ga niso hotle
smile-1.gif

v ss so motorji zgolj licensirani mercedesovi, tako da naredijo jih še vedno korejci skup, ki pa še niso naredili dobrega motorja... a očitno je vse skup še vedno dober paket za to ceno.. Grdi so pa res vsi