Ker sem mlajši od tebe...ne razumem najbolje......mi lahko podaš kak bolj konkreten odgovor???
Res me zanima kaj SEM zamudil v jugi da me ne maraš
Lahko, seveda. Da te ne maram, so tvoje domneve. Ne maram pa tvojih neumnosti in namigovanj.
Obesil si se na mojo starost, komplet vse ostalo pa spregledal, ignoriral, prešprical. Pa ravno o gledanju stran in zanikanju sem pisal. In to si naredil.
Vse tvoje nadaljne kozlanje so pa itak samo tvoje domneve in neko namigovanje na... kaj že? Da sem kaj? Komunist? Nekdo ki ni videl Miga v akciji? Nekdo ki se je leta '91 skrival v tujini? Ali mogoče nekdo, ki je konec junija '91 čakal da starši in brat pridejo domov s šihta, pa jih ni bilo, ker so bili v zaklonišču?
Dragi alter uporabniki...sedaj lahko lepo vidite kaj lahko naredi 4leta več indoktrinacije na mlad mozak
.
Ne vem kaj je pol tebi tako zelo škodilo, da ne uspeš odštet 7 od 13
Gre se mi zato......če mi lahko @Romzi sploh razloži kaj je pri 13ih lahko odnesel od Yuge....?
Ne vem kako je bilo pri vas, in koliko let si ti rabil, pri štirinajstih sem končal osemletko (ta brihtni smo šli v šolo pri šestih, ne tako kot ti pri sedmih) ob osamosvojitvi sem končal sedmi razred, v bistvu sem v jugi preživel tretjino svojega življenja, čist zanemarljivo obdobje anede?
Ker me mal spominja na une klovne k so v Dražgošah ki so našemljeni v partizane.....z dekorativnim orožjem......pa 20+ stari....
In oni bi nam kaj? Pripovedovali o bratstvu in tovarištvu......njihovih pradedkov? Seriously?
Klovni so tako v Dražgošah, kot v Šentjoštu, kaj bi rad povedal? Spet nekaj namiguješ brez osnove.