A sranja?Sranje imaš ti v glavi, ker nonstop limaš ene in iste zmazke po forumu.
Zamenjaj dobavitelja.
A v Mostah? si pol ti bil tist mulc, ki je težil mojemu šoferju za ingram?Jaz sem takrat že plezal po zažganih tankih...ne bi pa vedel kaj je delal on...zgleda se je namakal kje ob Wörther See....?
Zdaj pa si me..ne bi vedel, kaj pomeni bosanska marama
Vse bolj se mi zdi, da te je fotr res peljal na položaj JLA, ker ga je zavedla govorica v cirilici..Ko bi se rad useknil....pa nimaš robca (marame)
Kreten.Se pravi 13let si imel leta 91...jaz pa 7....
Oba sva se bolj ku... palca zavedala v kateri & kakšni državi živiva...edino ti si mel 4leta več indoktrinacije na tvoje možgane + nosil si plavo titovko in rutko (kok kjuuuut )...men jo pa kot prvi generaciji pač ni blo več treba
Dragi alter uporabniki...sedaj lahko lepo vidite kaj lahko naredi 4leta več indoktrinacije na mlad mozak
ModeL je najbrž iz kakga boga pozabljenega kraja...da se ne spomni kdo ga je napadel....da ne ve kako poči ko ti Mig21 preleti nad glavo... .in da ne ve kako zgleda M84 tank brez kupole v koruzi...
EDIT: da nisi sin hohštaplerja pa si bil kje v avstriji v kakem letovišču?
Ker sem mlajši od tebe...ne razumem najbolje......mi lahko podaš kak bolj konkreten odgovor???Kreten.
Se pravi 13let si imel leta 91...jaz pa 7....
Oba sva se bolj ku... palca zavedala v kateri & kakšni državi živiva...edino ti si mel 4leta več indoktrinacije na tvoje možgane + nosil si plavo titovko in rutko (kok kjuuuut )...men jo pa kot prvi generaciji pač ni blo več treba
Dragi alter uporabniki...sedaj lahko lepo vidite kaj lahko naredi 4leta več indoktrinacije na mlad mozak
ModeL je najbrž iz kakga boga pozabljenega kraja...da se ne spomni kdo ga je napadel....da ne ve kako poči ko ti Mig21 preleti nad glavo... .in da ne ve kako zgleda M84 tank brez kupole v koruzi...
EDIT: da nisi sin hohštaplerja pa si bil kje v avstriji v kakem letovišču?