Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Na roza vozniski je vpisan kraj bivanja in ne naslov.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
no zdajle pogledala na eupravo in imajo eno reč, ki pokaže veljavnost dokumentov. možno je tudi nastaviti opomnik, da ne pozabiš menjati dokumentov. In mi lepo piše, da je vozniška veljavna do mojega 80 leta (svoj čas so jih izdajali precej nekritično). Po moje je zdaj to ena kaprica, da bi čim hitreje ljudi prisilili v menjavo vozniške. dobro, da je moj moral, štekam, ker se je spremenila upravna enota stalnega prebivališča, da bi pa vsakega silili - no to je pa tako, kot včasih siol. Niso hotli dat ADSL, če nisi vzel ISDN - pogojevanje monopolista, ker pač lahko.
Še pred natanko 1 mesecem sem brez problema zamenjal naslov in osebno izkaznico. Vozniška je ostala stara.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Po novem ti ne menjajo več naslova če zraven ne menjaš tudi vozniške...
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Še pred natanko 1 mesecem sem brez problema zamenjal naslov in osebno izkaznico. Vozniška je ostala stara.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Po novem ti ne menjajo več naslova če zraven ne menjaš tudi vozniške...
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Vozniška kot kategorija ti resda velja do 80. leta, sama listina pa ima omejen rok trajanja. Roza knjižcam bo zadeva potekla 2016 ali 2017 (je bilo po tv), takrat pa bodo vsi obvezno morali menjati za nove. Te pa imajo veljavnost 10 let, seveda spet "kartica" in ne vozniško.