Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ker odhajam iz službe imam možnost prepisat nase naročnino za službeni telefon pa me je nekdo prestrašil, da je pri mobitelu treba za to storitev bajno plačat (13€ cirka). A je to res in se pri mobitelu otepajo naročnikov al kako?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ker odhajam iz službe imam možnost prepisat nase naročnino za službeni telefon pa me je nekdo prestrašil, da je pri mobitelu treba za to storitev bajno plačat (13€ cirka). A je to res in se pri mobitelu otepajo naročnikov al kako?
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Kako pa to, da si želiš tisto številko obdržat, če ni skrivnost ? Jaz sem z užitkom vrnil številko, ko sem spokal...
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
ne zastopim zakaj "se operater otepa naročnikov" če ti za prenos lastništva (ker ima pač s tem povezane stroške, nekdo mora to sprovesti, nekoga je treba plačat) zaračuna določen znesek?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Tako da, naročnina se ukine jaz pa k drugemu operaterju.
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Moje žena ko je šla na porodniško je to naredila tako, da je prenesla številko na mobi paket, potem pa naprej k drugemu operaterju. Recimo če bi šel na izi, ki ima v akciji izislovo paket, bi te prišlo to 10€ kolikor stane mobipaket, s tem da 5€ dobiš na kartico.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Tole z mobipaketom se sliši zvito. Torej prepišem številko na mobipaket, porabim še 5€ dobroimetja in me na koncu stane samo 5€, da ohranim številko?
EDIT: a se potem sploh da it na simobil ali tuš z mobikartico in ohranit cifro?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
ne zastopim zakaj "se operater otepa naročnikov" če ti za prenos lastništva (ker ima pač s tem povezane stroške, nekdo mora to sprovesti, nekoga je treba plačat) zaračuna določen znesek?
Saj zastopim, da imajo s tem delo. Ne razumem pa višine stroška, ki je enak sklenitvi novega razmerja, kjer dobiš tudi nov sim in vse. V mojem primeru bodo pa tako zaračunali 11,87€ za prepis, plus 9€ za spremembo paketa (ki je zame neugodno predrag, če mi ga ne plačuje firma). Tako da, naročnina se ukine jaz pa k drugemu operaterju.