Strava, ena izmed najbolj priljubljenih športno rekreativnih aplikacij na svetu, je razkrila, da sta najbolj priljubljena pametna ura in kolesarski računalnik med njenimi uporabniki Garmin Forerunner 235 iz leta 2015 in Garmin Edge 530 iz leta 2019.
Osem let stara Garminova ura še vedno najbolj priljubljena | Monitor
Uporabniki aplikacije Strava razkrivajo, da je najbolj priljubljena pametna ura med športniki in rekreativci 8 let stara Garmin Forerunner 235.www.monitor.si
Očitno je v današnjem času že čudno, da kakšna naprava preživi daleč čez garancijo
Pri Fenix 3 manjka wrist HR monitor. To je glavno.Moja prva dejavnost je bila na connect naložena 22. septembra 2016. Govorim o Fenix 3. Od takrat je ura vsak dan na roki, pri vseh dejavnostih, službi in drugem delu. Po vseh letih še vedno dela, kot prvi dan. Edino 2x sem že menjal pašček, tudi sedanji se je že poširil za dve luknji, ampak imam rezervnega na hitre priključke že v omari. Me že nekaj časa mika epix gen2, pa preprosto ne vidim potrebe po menjavi, ker že zdaj iz F3 dobim vse, kar rabim. Pa kar ne crkne. Za mene zaenkrat top ura.
Razen ko ne dela in razen ko se lepega dne odloči, da pa sploh nikoli ne bo več. Že po dveh letih če imaš srečo.Garmin dela
Ali pa če nameščaš kakšne custom programe iz Connect IQ. Ti tudi znajo kaj zaciklat, zato je dobre pred namestitvijo pregledat mnenja uporabnikov.Instinct začela baterija pešat po 2h letih....hardreset....in s5 dela ok....
Ocitno se je v ozadju zaciklala....samo v vednost!
Ali pa če nameščaš kakšne custom programe iz Connect IQ. Ti tudi znajo kaj zaciklat, zato je dobre pred namestitvijo pregledat mnenja uporabnikov.
Ja gre.Garmin Instinct nima možnosti nameščanja Connect IQ programov!