Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kmetijstvo je druga zgodba... in nima zdej direktne povezave s temo.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
agresivno igraš na prvo žogo
opravičilo sprejeto
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ
Plače me ne brigajo, naj imajo tako visoke. Nagrad si pa ne bi rabli podeljevat, bi jih raje razdelili med delavce firme, kjer so direktorji, pa čeprav bi vsak dobil par eurov...
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ares,
DARS etc. Sem morda kjer koli napisal, da ni napak? Tukaj se bluzi o seriji direktorskih plač. Tako ti povem. Delavska raja nima kaj komentirati plač direktorjev. Pika. Edini, ki lahko, so LASTNIKI!!!!! In ti to nisi. Pika.
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
res da je recimo 20k dosti, samo kaj, telekom je eno izmed najbol cvetočih podjetij pri nas...
cvetočih v kakšnem smislu? po negativnem poslovanju slučajno? ker telekom že leta ne posluje pozitivno...
pusti telekom, poglej DARS. Mater jim nagačim! Niti ENEGA projekta niso uspeli naredit ne da bi ga podražili za kar konkretne procente! Je to normalno poslovanje mogoče!? Jaz bi se tu spraševal kater butl ima tako nesposobne načrtovalce in pa vodstvo, ne pa da bi jim nagrade izplačeval! Mi se zadolžujemo ko šiptarji za te avtoceste, oni si pa nagrade talajo! Kakšne nagrade so si pa zaslužil!!?? Nič nebi rekel, če bi nižali stroške projektom, ne pa ravno obratno!!!
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Ares,
DARS etc. Sem morda kjer koli napisal, da ni napak? Tukaj se bluzi o seriji direktorskih plač. Tako ti povem. Delavska raja nima kaj komentirati plač direktorjev. Pika. Edini, ki lahko, so LASTNIKI!!!!! In ti to nisi. Pika.
In kdo si TI, da boš ti meni prepovedoval moje ustavne pravice - svobodo govora!? Boli mene ku*ac še manj pa tebe če sem jaz lastnik ali ne! VSO pravico imam komentirati njihove plače in nagrade! Pika!! Jasno!?
Citat:
Delavci se naj brigajo zase in za to, da bodo boljše delali in ohranili službe. Še vedno jim ostane socialna.
Želeli smo kapitalizem in imamo ga. Ni vse lepo. Vse pride v paketu. Vsi lahko tule le pizdite, lastniki kapitala pa bodo naredili po svoje. Upam, da vam je jasno. Če bodo delavci štrajkali bodo pač prej ali slej leteli na cesto v vseh segmentih, kjer lahko najameš tujce. Jaz bi tako naredil in ne bi imel kančka slabe vesti. Naj odprejo svojo firmo, dokler jim to ne uspe pa naj ne mislijo, da bodo komandirali tiste, ki jih je (tako ali drugače) uspelo.
Citat:
Ti je zmanjkalo cigaret? Tvoj način komunikacije me spominja na izjemno dobre novinarje Mladine in še kakšnega drugega odličnega slovenskega medija.
T.i. "mediji".press.
Take plače si bodo zaslužili takrat, ko bodo za svoje neuspehe kazensko odgovarjali ali pa pri 40-ih zaradi stresa delali samomore, kot se to dogaja v tujini! Pa še ko omenjaš LASTNIKE, te lastnike bi bilo treba pobarati kako so v času tranzicije prišli do kapitala, da so sploh lahko postali lastniki, bi bilo zanimivo pregledati določene papirje samo se bojim, da so se nekje "izgubili". Raja bo slej ko prej poblaznela in takrat bo hudič, kar naša ladja tone vedno globlje in globlje. Rak rana je pri nas javna uprava, 3/4 nepotrebnega mrčesa v podjetjih, kateri sploh ne ve kakšna je njegova vloga ampak je pač tam ker so ga preko vez tja posadili, šport, etc...Citat:
Slovenski sindikati se vtikujejo v plače uspešnih direktorjev. Očitno se dobro plačani sindikalisti ne želijo zavedati, da so delovna mesta tisočev ovčic odvisna od dobrega dela in napak managerjev. Če nekdo vodi zares uspešno podjetje, si zasluži visoko plačo.